Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pagubă de zeci de mii de lei în gospodăria unui localnic din Valea Lungă. I-au ars într-un incendiu 80 de pui, un incubator de ouă şi alte bunuri

Publicat

pompier

Un incendiu produs într-o gospodărie din Valea Lungă a produs pagube de 20.000 de lei unui localnic. Din cauza unui scurtcircuit, i-au ars un incubator de ouă, 80 de pui şi alte bunuri dintr-un şopron.

Pompierii de la Garda de intervenție Blaj a intervenit marţi, la ora 17.17, în localitatea Valea Lungă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (șopron), proprietatea lui I.I.

Pompierii militari au intervenit cu trei autospeciale de stins incendii și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Valea Lungă.

Ca urmare a incendiului au ars acoperișul anexei gospodărești pe o suprafață de aproximativ 100 mp, un incubator cu circa 500 de ouă, o moară, un generator de curent, 10 panouri OSB (tip sandwich) și un adăpost cu aproximativ 80 de pui.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit electric la un aparat electric sub tensiune şi pagubele au fost estimate la aproximativ 20.000 de lei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax