Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pagube de 50.000 de lei după INCENDIU la o casă din localitatea Izvorul Ampoiului. Au intervenit pompierii din Alba Iulia

Publicat

incendiu, acoperis, pompieri

incendiu acoperis pompieri Un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Izvorul Ampoiului, între Zlatna şi Abrud, a cauza pagube de 50.000 de lei în gospodăria unui localnic. Flăcările au pornit de la jarul căzut din sobă.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit vineri, la ora 16.37, în localitatea Izvorul Ampoiului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, proprietatea lui F.N.

Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Meteș. Ca urmare a acestui incendiu, au ars acoperișul casei de locuit confecționat din lemn cu învelitoare de tablă pe o suprafață de aproximativ 60 mp, mobilier, aparatură electrică din camera de zi, un aparat de oxigen și tavanul casei confecționat din scândură. Cauza acestui incendiu o reprezintă jarul căzut dintr-un mijloc de încălzire (sobă).

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă:

– sobele şi alte mijloace de încălzire trebuie supravegheate permanent pe timpul funcţionării;

– nu supraîncălziţi sobele sau alte mijloace de încălzire;

– nu lăsaţi copiii nesupravegheaţi sau blocaţi în casă cu sobe sau alte mijloace de încălzire aflate în funcţiune.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax