Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pagube de peste 8000 de lei după INCENDII, în acest weekend, în judeţul Alba. Imobile mistuite de flăcări

Publicat

incendiu1 Două anexe gospodăreşti au fost distruse de flăcări, în acest weekend. Unul dintre incendii s-a produs din cauza utilizării incorecte a unui aparat de încălzire. Pagubele au fost estimate la valoarea de 8300 de lei.

Vezi şi GHID practic de prevenire a incendiilor în apartamente. Recomandări de la reprezentanţii ISU Alba

Potrivit ISU Alba, Stația de pompieri Cîmpeni a intervenit sâmbătă, la ora 1.31, în Cîmpeni, pe strada Vîrși, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un grajd din gospodăria aflată în proprietatea lui P.V. Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD. Ca urmare a acestui incendiu, a ars anexa gospodărească confecționată din lemn și cu  învelitoare din șindrilă pe o suprafață de aproximativ 48 mp.

Tot sâmbătă, la ora 15.31, Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit în municipiu, pe strada Digului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, proprietatea lui F.D. Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de intervenție. Ca urmare a acestui incendiu, au ars tavanul anexei gospodărești confecționat din lemn și polistiren și acoperișul cu  învelitoare din plăci de azbociment pe o suprafață de aproximativ 4 mp. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă o sobă fără acumulare de căldură supraîncălzită.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax