Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Palmaresul spărgătorilor de apartamente de la Alba Iulia. Cât au reușit să fure din opt locuințe

Publicat

hotii

Polițiștii din Alba Iulia au continuat cercetările privind furturile din apartamente săvârșite în luna decembrie în municipiu. Din investigații a rezultat că cei doi bărbați din județul Maramureș, identificați la sfârșitul lunii decembrie ca și bănuiți de săvârșirea unei tâlhării și a 3 furturi sunt bănuiți și de săvârșirea altor 4 furturi.

Polițiștii l-au reținut și pe cel de-al doilea bănuit și îl vor prezenta în fața magistraților.

În total, cei doi bărbați sunt cercetați pentru câte o faptă de tâlhărie și câte 7 fapte de furt calificat, cu un prejudiciu total de peste 67.000 de lei.

La data de 7 ianuarie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 36 de ani, din municipiul Baia Mare, județul Maramureș, care, alături de un bărbat de 34 de ani, din același municipiu, aflat în arest preventiv, este cercetat pentru tâlhărie calificată și furt calificat.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Hoții care au spart patru apartamente în Alba Iulia, PRINȘI de poliție. Cum au scăpat dintr-o locuință

În urma investigațiilor privind o infracțiune de tâlhărie și 4 infracțiuni de furt, săvârșite la data de 18 decembrie 2019 din 4 apartamente situate în cartierul Cetate al municipiului Alba Iulia, polițiștii din Alba Iulia au stabilit că cei doi bărbați de 34 și 36 de ani, din Baia Mare, identificați ca bănuiți de săvârșirea faptelor ar fi bănuiți și de săvârșirea altor 4 fururi din apartamente.

În legătură aceste fapte, în sarcina bărbaților s-a reținut că, în data de 11 decembrie 2019, între orele 07,00 – 18,00, pe perioada când proprietarii apartamentelor lipseau de acasă, ar fi folosit chei mincinoase și ar fi pătruns în 4 apartamente de pe străzile Arieșului, Marcus Aurelius și Septimiu Severus din Alba Iulia și ar fi sustras bani și bijuterii în valoare de peste 50.000 de lei.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Cum arată un apartament din Alba Iulia, răvășit de hoți. Informații despre alte patru locuințe sparte

În cursul zilei de azi, 8 ianuarie 2020, bărbatul reținut va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

foto: arhiva Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax