Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pamflet Alba24 | Bârfe din 3 surse: Fără pace între zale, USL o ia la vale

Publicat

”S-a rupt lanțul de iubire/ Și-a nceput a ruginiiii…” se aude prin geamul deschis de la etajul întâi al sediului PNL Alba; cineva a pus o casetă veche, uitată acolo de pe vremea când clădirea era folosită de partid (anii 90) nu doar ca sediu, ci și în calitate de cârciumă cu fițe pentru bețivănimea în formare a orașului….

Ultimele flyere și afișe cu președintele PSD Ioan Dîrzu, pe care prietenii liberali au ”uitat” să le distribuie în campania electorală sunt descoperite acum, cu prilejul curățeniei de sărbători. ”Mă, ce de materiale a avut ăsta!”, murmură admirativ doamna de la curățenie, după care le face vânt în niște saci de gunoi pe jumătate plini deja cu alte materiale de campanie, rămase de la Călin Potor și Dan Simedru, de asemenea ”uitați” la distribuție.

E și ea mulțumită că USL nu mai funcționează la Alba. Conflictele doctrinare erau prea adânci, principiile se încălecau zilnic și stânga prea începuse să știe ce face dreapta. În aceste condiții, o ceartă pe Facebook era iminentă. Și lanțul s-a rupt.

A început întâi între două zale: Ovidiu Jidveian (în colțul roșu) și Florin Roman (în colțul albastru). S-au certat, s-au amenințat (voalat la început) și au decis în final că între ei nu mai e loc de ”like-uri”. După ce i s-a explicat de la A la Z care e faza cu postatul pe perete, președintele deputat Dîrzu a coborât printre muritori și l-a dojenit public pe Roman. ”Gata, destul! De azi nu mai suntem USL-iști! De azi, fiecare cu … partidul său!” a concluzionat el în gând.

Desigur că implicațiile acestor supărări sunt mult mai adânci și se traduc mai ales prin acapararea unor poziții-cheie în județ. Păi, ia analizați: PNL – tot, PSD – nimic! Nici măcar postul de prefect nu a fost să fie! Și atunci…

Păi atunci pui caseta cu ”lanțul de iubire” și deschizi geamul, să audă toată lumea…

Conținutul acestei pagini reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Fotografiile marcate cu T sunt trucate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax