Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

”Pantofi de Crăciun”, campanie umanitară a Caritas Alba Iulia. Cadouri pentru familiile nevoiașe din comunitățile catolice

Publicat

Caritas Alba Iulia derulează o acțiune umanitară intitulată ”Pantofi de Crăciun” prin care va distribui un număr semnificativ de cadouri pentru familiile nevoiașe din comunitățile catolice. 

Este vorba despre cutii de pantofi în care se regăsesc cadouri.

”Să vină Moș Crăciun și în locuințele acelor familii, care în momentul de față probabil se confruntă cu provocări mai mari decât achiziționarea bradului de Crăciun, acesta este scopul acțiunii Cutii de Pantofi de Crăciun, populară în toată Europa, în care s-au implicat numeroase familii, companii și asociații locale și internaționale și anul acesta” au transmis organizatorii.

”Datorită multor familii generoase și asociațiile noastre partenere din Germania și Austria – Asociația Humedica, Fundația Round Table și grupul de ajutor de al lui Elmar Karl din Biebergau – au ajuns la punctele noastre de logistică 13.315 cutii de pantofi de Crăciun” se precizează într-un comunicat al Asociației.

Dintre acestea 2.829 vor fi înmânate familiilor care se află în grija Asociației Caritas Alba Iulia, iar 8.448 vor fi livrate la parohiile catolice pentru a fi date mai departe familiilor nevoiașe.

„Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă fericirea, aș spune că este o cutie de iubire. Aceste cutii conțin nu numai cadouri, ci multe altele. Valori.

Valori învelite în dragoste care fac să zâmbească inimile multor copii mici… Acțiunea Cutii de Pantofi de Crăciun este una dintre activitățile mele preferate în fiecare an.

Este un moment atât de uimitor încât este greu să mă exprim în cuvinte ce înseamnă, mă umplu de recunoștință că pot contribui și la fericirea unor copii mici,”  a spus Tamás Abigél-Annamária, voluntară în cadrul acțiunii.

Colegii de la compania farmaceutică Gedeon Richter România au contribuit la înveselirea multor copii nevoiași cu cadouri personalizate, pregătite cu multă grijă, împodobite cu desene proprii.

Organizatorii au mai transmis mulțumiri firmelor Triplast și Melinda Group pentru asigurarea locurilor de depozitare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax