Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Părinții, nemulțumiți de semafoarele nefuncționale din Alba Iulia: Incompetență totală! Cine răspunde dacă vor fi accidente acolo?

Publicat

Mai mulți cetățeni din Alba Iulia sunt nemulțumiți de faptul că nu semafoarele noi din oraș nu funcționează. Cei mai supărați sunt părinții, care spun că în zona școlilor lipsește siguranța pentru elevi. 

O parte din părinții elevilor de la Școala Generală ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia spun că nu își pot lăsa copiii să meargă singuri la școală pentru că semafoarele din intersecția de la piață nu funcționează, iar traversarea este foarte periculoasă pentru cei mici.

”Dimineața este aglomerație foarte mare în zona aceea, mașinile nu dau prioritate pe trecerea de pietoni, copiii trec printre mașini.

Uneori sunt și polițiști acolo, dar nu este o soluție reală pentru că nu poți lăsa copilul să plece singur în ideea că poate e un polițist acolo.

Aș lăsa copilul să meargă singur la școală, nu țin să îl duc cu mașina, dar în această situație nu am curajul să o fac” a transmis mama unui elev din clasa a III-a, redacției Alba24.

Și alți părinți sunt nemulțumiți, din același motiv.

”Este pur și simplu o dovadă de incompetență din partea administrației locale. Ni s-a spus de la școală că în septembrie toate semafoarele vor fi funcționale și deja a trecut o lună. Chiar doarme toată lumea în primărie? Cine răspunde dacă vor fi accidente acolo? Pe cine întrebăm de sănătate, dacă un copil va păți ceva? Pe incompetenții conduși de domnul Pleșa îi putem întreba?” a transmis un alt părinte.

”O soluție va fi să ne luăm copiii de mână și să mergem cu ei la primărie, sau să facem un lanț să blocăm toată intersecția aceea de jur împrejur până la ora 8. Ce vor să facem? A trecut campania electorală și gata, adio implicare” a transmis o altă persoană.

Primarul din Alba Iulia spune că semafoarele vor fi funcționale abia după recepția tuturor traseelor. ”Ultima recepție se va face pe centrul de management al traficului și atunci abia vom da drumul la semafoarele care vor fi conectate prin acest soft și care le va coordona” a afirmat Gabriel Pleșa.

Ce spune primarul Gabriel Pleșa, pe larg, despre problema semafoarelor, citiți aici: VIDEO Problemele din traficul rutier din Alba Iulia. Explicațiile primarului Pleșa: Când ar urma să fie conectate semafoarele

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate