Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Parohia Reformată Alba Iulia cere sprijin financiar de la CL pentru evenimentul „Comemorarea a 500 de ani de la Reforma religioasă protestantă”

Publicat

biseria reformata ighiu Parohia Reformată Alba Iulia va organiza în luna mai evenimentul „Comemorarea a 500 de ani de la Reforma religioasă protestantă”. Consilierii locali vor avea de aprobat, în ședința de luni, alocarea sumei de 10.000 de lei  pentru această solicitare.

„În perioada 11-14 mai, Parohia noastră organizează comemorarea a 500 de ani de la Reforma religioasă din Europa (1517-2017), moment care precede formarea confesiunii noastre transilvănene. Cu această ocazie comunitățile noastre religioase și civile doresc să organizeze un eveniment legat de comemorare”, precizează Parohia Reformată Alba Iulia, în documentaţia de proiect.

Evenimentele destinate acestei comemorări se vor desfășura la Alba Iulia și Vințu de Jos, iar între participanți vor și oaspeți ai comunității reformate din Olanda, Ungaria, Germania și România.

Pentru aceste eveniment se solicită alocarea sumei de 52.000 de lei pentru cazare, masă festivă, mese, transport, mape, imprimare poze, reprezentații artistice.

Aparatul de specialitate al Primăriei Alba Iulia a decis elaborarea unui proiect de hotărâre care prevede alocarea sumei de până la 10.000 de lei. Proiectul va ajunge pe masa consilierilor în data de 10 aprilie, la ședința extraordinară.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax