Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Parteneriat public-privat în administrarea serviciilor sociale din Alba şi Mureş. Proiectul, co-finanţat din bani europeni, a ajuns la final

Publicat

Rezultatele proiectului „Parteneriat public-privat în administrarea de servicii sociale – Model de excelență” vor fi prezentate marţi, în cadrul unei conferinţe la care vor participa reprezentanți ai Asociației „Filantropia Ortodoxă” Alba Iulia, Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din Alba şi Mureș, Fundației PAEM Alba și Asociației Profesionale a Asistenților Sociali Alba. La eveniment vor participa şi ÎPS Irineu, Arhiepiscopul de Alba Iulia şi reprezentanţi ai administraţiei judeţene.

În cadrul conferinţei va fi discutată şi identificarea modalităților pentru asigurarea dezvoltării parteneriatului în furnizarea de servicii sociale.

Proiectul a fost inițiat în 2009 și s-a derulat pe parcursul a 22 de luni, în care au fost evaluate 49 de servicii sociale pentru bătrâni şi copii, administrate în parteneriat public-privat în cadrul judeţelor Mureş şi Alba. S-a urmărit sporirea nivelului de competenţe certificate de lucru cu beneficiarii la nivelul angajaţilor din cadrul serviciilor sociale evaluate din cele două judeţe, îmbunătăţirea competenţelor organizaţionale şi manageriale ale reprezentanţilor din partea a 27 de organizaţii locale ale societăţii civile implicate în administrarea serviciilor sociale evaluate. De asemenea, a fost inclusă sprijinirea elaborării, în parteneriat cu instituţiile publice locale, a unei strategii de dezvoltare organizaţională durabilă a reţelei locale de ONG-uri implicate în livrarea de servicii sociale, crearea şi instituţionalizarea un mecanism (tip intranet) funcţional de administrare a datelor relevante în supervizarea, monitorizare şi evaluare calităţii serviciilor către beneficiari la nivelul ONG-urilor responsabile şi a instituţiilor publice cu atribuţii în administrarea de servicii sociale pentru copii, bătrâni.

Proiectul „Parteneriat public-privat în administrarea de servicii sociale – Model de excelenţă” a fost cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Investeşte în oameni” şi a avut drept scop crearea unui model de excelenţă în managementul integrat şi în administrarea la standarde europene a serviciilor sociale furnizate prin parteneriat-public privat în cadrul regiunii Centru.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax