Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Partidele politice din Alba anunță, la sfârșitul săptămânii, candidații pe care vor miza la parlamentare. Află cine s-a retras de pe listele PNL

Publicat

YouTube video

Liderii partidelor politice din Alba vor face publice, la sfârșitul acestei săptămâni, listele finale ale candidaților pentru alegerile parlamentare. Acestea sunt asigurările date de conducerea PSD, PNL și PDL Alba care ne-a informat că sâmbătă, cel târziu, vom afla care sunt oamenii pe care îi vor susține pentru Senat și Camera Deputaților. Dacă la PSD și PDL, listele sunt deja bătute în cuie, dar încă secrete, la PNL o parte dintre candidați au anunțat că nu mai intră din cursă.

Este vorba despre vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman, consilierul local Simone Albani și Nicolae Popa, care își manifestaseră interesul pentru Camera Deputaților pe Colegiile Alba Iulia și Cugir-Zlatna. În urma acestor decizii, consilierii care au mai rămas în cursă și așteaptă validarea în delegația permanentă sunt Călin Potor, Gabriel Pleșa și Elena Ignat (Colegiul Alba Iulia). Aceasta din urmă și-a depus candidatura și pe Colegiul Sebeș-Blaj și se va lupta pentru susținerea partidului cu Mihai Nicușor, Cornel Berindei, Emil Muntean și Dan Simedru.

Conducerea PNL Alba asigură că listele finale vor fi prezentate la sfârșitul acestei săptămâni, deoarece, vineri, toți candidații înscriși vor fi supuși validării în Delegația Permanentă. La Senat, singurul candidat înscris pe listele PNL Alba, este Teodor Atanasiu, pe Colegiul 1.

Pregătiți să facă publice listele cu oamenii pe care îi vor susține la parlamentare sunt și liderii PSD Alba care au declarat că în aceste zile mai urmează câteva runde de negocieri cu colegii de alianță și că spre sfârșitul săptămânii vor putea comunica presei ce au hotărât.

Întrebați despre acest subiect, liderii PDL Alba au anunțat că la ei listele sunt gata, dar rămân încă secrete. Senatorul Alexandru Pereș susține că, la ei, lucrurile sunt destul de clare, dar că mai sunt unele chestiuni tehnice de rezolvat până la comunicarea listelor. Chiar și așa, Pereș a asigurat că „dacă USL le va comunica vineri, sâmbătă vi le vom da și noi”.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Adrian SIMION

    marți, 02.10.2012 at 17:53

    RECTIFICARE: Doamna Elena Ignat si-a depus candidatura pentru colegiul Sebes-Blaj, nu pentru Cugir-Zlatna.

    • moderatorul de serviciu

      marți, 02.10.2012 at 20:50

      ok. S-a modificat

  2. Mitica

    miercuri, 03.10.2012 at 20:53

    Despre ce moderare v-biti?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax