Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pasager nervos într-un autobus aglomerat, amendat de jandarmi cu 200 lei. I-a înjurat pe ceilalți călători pentru că nu a reușit să ajungă la un loc liber

Publicat

pensionari

Supărat că nu este lăsat să se aşeze pe un scaun într-un autobuz, un bărbat a început să-i înjure pe ceilalţi călători. Episodul de violenţă verbală a fost semnalat marţi, 24 iunie şi a fost întrerupt de jandarmi.

Urcat dis de dimineaţă într-un mijloc de transport în comun pe ruta Alba Iulia – Bărăbanţ, Mircea C. (46 de ani), din Alba Iulia, se pare că a dorit cu orice preţ să se aşeze pe un scaun. Toate fiind ocupate, bărbatul a aşteptat răbdător până la prima staţie, când, observând un loc care s-a eliberat, a încercat din răsputeri să ajungă la el.

Deoarece locul era, conform martorilor, în celalalt capăt al autobuzului şi totul se întâmpla în jurul orei 08.00, ora cu o mare afluenţă de călători, până să ajungă el la scaun, acesta a fost ocupat de o femeie în vârstă. Iritat de eşec, s-a răzbunat pe călătorii din jur.

Găsindu-i vinovaţi de faptul că nu s-au ferit la timp din calea sa, i-a înjurat şi i-a jignit, iar pe cei care i-au recomandat să înceteze, i-a şi ameninţat cu acte de violenţă. Nu a mai apucat să-şi pună în practică ameninţările deoarece, anunţat prin 112, un echipaj de jandarmerie a intervenit, l-a invitat să coboare din autobuz şi l-a sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax