Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pastorul olandez acuzat de viol asupra nepotului său rămâne în arest preventiv. Decizie la Tribunalul Alba

Publicat

Pastorul olandez de la Ocna Mureş, trimis în judecată pentru violarea unui minor în vârstă de 5 ani, rămâne în arest preventiv. Magistrații Tribunalului Alba au respins miercuri cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu.

Pastorul olandez Derk de Jong rămâne în arest preventiv. Decizia a fost luată de magistrații Tribunalului Alba, miercuri, 2 august.

Arestat preventiv în 16 mai 2018 pentru agresiune sexuală asupra nepotului său în vârstă de 5 ani, a fost trimis în judecată în data de 8 iunie, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Aiud sub acuzaţia de ”viol în formă continuată”.

CITEȘTE ȘI: Pastorul olandez de la Ocna Mureş, trimis în judecată pentru violarea unui minor în vârstă de 5 ani

În data de 26 iulie, magistrații de la Judecătoria Aiud au respins cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu.

„În baza art. 348 alin 2 Cod procedură penală rap. la art. 207 alin. 4, 6 Cod procedură penală menţine măsura arestării preventive a inculpatului D. J. D.–(mandat arestare preventivă nr. 9/2018 emis de Judecătoria Aiud). Respinge cererea de revocare respectiv de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu, formulată de către inculpat personal şi prin apărător ales. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu azi, 26.07.2018, ora 14,21.” se arata în decizia instanței.

Inculpatul a contestat decizia și calea de atac s-a judecat la Tribunalul Alba.

CITEȘTE ȘI: Olandez cu rezidenţă în Ocna Mureş, reţinut de polițiști. Și-ar fi abuzat sexual nepotul în vârstă de 5 ani

Astăzi 2 august, magistrații Tribunalului Alba au  respins și ei cererea de înlocuire a arestării preventive cu arestul la domiciliu. Pastorul olandez va mai rămâne încă 30 de zile după gratii, până va avea posibilitatea de a forumula o nouă cerere de înlocuire a arestării preventive.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax