Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Patroana farmaciei din Jidvei care a fost sancționată de ITM Alba CONTESTĂ amenda. Susține că a nu are niciun angajat „la negru”

Publicat

Patroana farmaciei din Jidvei  care a fost sancţionată de către inspectorii ITM Alba în urmă cu aproximativ o săptămână susține că i s-a făcut o nedreptate și este hotărâtă să conteste amenda în instanță. Potrivit unui comunicat ITM Alba, în urma controalelor desfășurate în perioada 19-23 mai, o amendă de 10.000 lei a fost aplicată unei firme care comercializează produse farmaceutice în magazine specializate pentru munca „la negru”. Este vorba despre farmacia SC Luna Jessi Farm SRL din Jidvei, administrată de Felicia Pristav.

În urma publicării comunicatului ITM Alba în presă, administratoarea farmaciei a ținuț să facă unele clarificări ale situației. Ea a precizat că nu va plăti amenda și că o va contesta în instanță, pentru că este nefondată.

„Angajații noștri au fost remunerați pentru serviciile prestate, totodată fiindu-li-se achitate toate contribuțiile către statul român, potrivit legii”, a precizat administratorul SC Luna Jessi Farm SRL, Felicia Pristav.

Reamintim că în urmă cu câteva zile, într-un comunicat transmis presei de ITM Alba se preciza că „SC Luna Jessi Farm SRL din Jidvei (farmacie) a fost depistată de inspectorii ITM cu o persoană fără forme legale de angajare și a primit amendă în valoare de 10.000 lei”.

Vedeți aici articolul publicat luni, 26 mai: Farmacie din Jidvei sancționată pentru „munca la negru”. Amenzi de zeci de mii de lei aplicate de inspectorii ITM Alba în urma controalelor

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax