Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

(VIDEO) Ioan Popa a motivat retragerea „Transavia” din Camera de Comerţ Alba: „Nu agreez sistemul acesta de valori”

Publicat

Reputatul om de afaceri Ioan Popa, patronul firmei „Transavia” a comentat, joi, într-o conferinţă de presă, motivele care l-au determinat să retragă compania din Camera de Comerţ şi să refuze chiar şi premiile şi distincţiile oferite  pentru activitatea firmei sale. Ioan Popa susţine că „nu agreează sistemul acesta de valori”, aşa că şi-a dat demisia din Consiliul de conducere al CCIA.

„Am tot încercat să îi aduc la masă, să facem un lucru serios. Păi dacă nu s-a făcut o Adunare Generală, cred că de 10 ani. Noi hotăram Adunarea Generală când nu venea nimeni, noi tăiam, noi dădeam cu capul. Şi erau în Camera de Comerţ oameni care efectiv nu aveau ce căuta acolo. Se aflau din simplul motiv că ocupau locul altora, care reprezentau o putere economică sau o industrie în judeţ, dar aceia nu erau în Cameră. Pe fiecare l-a băgat cândva, cineva acolo. Păi bine, bine, te-a băgat, dar mai trebuie să şi ieşi”, a explicat omul de afaceri.

„Nu vreau să îmi lipesc etichetele pe produse expirate

Ioan Popa susţine cu nu a agreat toate aceste lucruri, aşa că într-o zi şi-a dat demisia din Consiliul de conducere şi a scos şi compania din Camera de Comerţ: „Nu le mai trimit bilanţurile, ei îmi dau premii, dar noi nu le mai ridicăm şi nici nu o să mai participăm vreodată la evenimentele organizate de ei. Îmi pare rău că e aşa, dar nu vreau să îmi lipesc etichetele pe produse expirate”.

[media id=401 width=320 height=240]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ?????

    joi, 07.07.2011 at 18:38

    Un OM caruia sa-i uram simplu SANATATE!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax