Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patru ani de procese, la Judecătoria Alba Iulia, pentru o decizie în cazul unui portofel furat de pe o terasă din oraș

Publicat

tribunal

Un caz de furt al unui portofel plin cu euro, de pe o terasă din Alba Iulia, a primit o primă decizie în instanță după aproape cinci ani de la comiterea faptei. 

Mai exact, deși fapta s-a petrecut în luna mai a anului 2017, o primă decizie din partea magistraților din Alba Iulia a venit abia în 3 martie 2022, după 18 ședinte de judecată, întinse între anii 2018 și 2022. 

După o primă decizie în instanță, persoana găsită vinovată – un bărbat a fost condamnat la închisoare cu suspendare, iar motivarea a fost făcută public.

Potrivit motivării instanței ”în actul de sesizare s-a reţinut, în esenţă, că la data de 21 mai 2017, în jurul orei 19:06, în momentul în care persoana vătămată s-a ridicat de pe scaunul de pe terasa localului situat pe bd. Revoluţiei 1989 i-a căzut din buzunar portofelul şi după circa 2 minute inculpatul şi-a însuşit portofelul victimei în care se aflau sumele de 2.500 euro şi 400 lei şi mai multe bunuri personale, iar apoi a aruncat portofelul în toaleta localului, unde a fost găsit de organele de poliţie, însă din portofel lipseau sumele de 2.500 euro şi 400 lei”, se arată în motivarea instanței.

În data de 3 martie, 2022, judecătorii l-au condamnat pe bărbatul care a luat portofelul și și-a însușit banii, la un an și 4 luni de închisoare cu suspendare și la plata a 2500 de euro și la 400 de lei către persoana care și-a scăpat portofelul.

În procesul nu s-a terminat aici. Fiind o decizie în primă instanță, cei implicați pot face apel, iar procesul se va muta pe rolul instanței superioare.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax