Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patru bărbaţi din Alba Iulia, amendaţi cu 2.000 lei după ce au intrat ilegal în incinta fostei fabrici Refractara cu intenţia de a fura fier vechi

Publicat

O zi de sărbătoare nu este în mod necesar o zi de repaus pentru cei cu gânduri necurate. Fără vreo şovăială puternică, fără probleme de conştiinţă în ziua Sfântului Ioan Botezătorul sau poate tocmai profitând de această zi liberă, patru bărbaţi din Alba Iulia au pătruns fraudulos în incinta fostei fabrici „Refractara” din Alba Iulia, sâmbătă, în jurul amiezei, cu intenţia de a sustrage de acolo fier vechi şi a-l valorifica în folos personal. Un echipaj de jandarmi s-a deplasat la faţa locului, după ce a fost anunţat despre cele 4 prezenţe dubioase, prin apelul de urgenţă 112. Cei patru intruşi s-au ales cu o amendă în valoare totală de 2.000 lei.

Sâmbătă, 7 ianuarie, la ora 12.15, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la fosta fabrică „Refractara” şi a surprins în incintă 4 persoane a căror prezenţă fusese semnalată prin apel la 112. Cei patru sunt Z.D. (30 de ani), B.A.C. (32 de ani), C.V. (60 de ani) şi B.D.C. (27 de ani) şi locuiesc, toţi, în municipiul Alba Iulia. Concluzia jandarmilor este că aceştia intraseră în perimetrul fostei fabrici cel mai probabil cu intenţia de a sustrage fier vechi pentru a-l valorifica ulterior în interes personal.

Planurile le-au fost, însă, spulberate de membrii echipajului de jandarmerie. Nu doar atât, dar cei patru au fost şi amendaţi cu sume în valoare totală de 2.000 de lei.
Jandarmii reamintesc că pătrunderea prin încălcarea normelor legale de acces în sediile societăţilor comerciale, chiar dacă nu sunt operaţionale ori refuzul de a le părăsi la cererea organelor de ordine se pedepseşte cu amendă de la 500 la 1.500 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax