Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patru bărbați și o femeie din Alba, arestați preventiv. Au format o grupare care se ocupa cu traficul de droguri de mare risc

Publicat

Patru bărbați și o femeie din Alba au  fost arestați preventiv, în cursul zilei de miercuri, 16 octombrie. Propunerea de arestare preventivă a venit din partea procurorilor DIICOT Alba Iulia, procurori care au instrumentat cazul. Arestarea preventivă a fost admisă de magistrații Tribunalului Alba.

Cei cinci au cerut să fie plasați în arest la domiciliu, iar unul dintre ei a a cerut să fie cercetat sub control judiciar.

Cine sunt inculpații arestați preventiv

Inculpații din dosar, Eugen D.V., Maria N.P., Alin R.J., Ioan A.C., Daniel C.U., ”sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, de oferire, punere în vânzare, vânzare, distribuire, livrare cu orice titlu, trimitere, transport, procurare, cumpărare, deţinere ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc și de mare risc, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii”, se arată în soluția pe scurt a Tribunalului Alba.

Aceștia vor sta în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile,  începând cu data de 16.10.2024 și până în data de 14.11.2024.

Decizia Tribunalului Alba nu a fost definitivă, iar cei cinci inculpați din dosar au făcut apel. Contestația va fi judecată la instanța sueprioară, Curtea de Apel Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Luptătorii SAS au intrat cu forța în casele unor traficanți de droguri din Alba. Dealerii vindeau droguri în zona Blajului

Reamintim că în cursul acestei săptămâni, DIICOT structura centrală și mai toate structuriile locale au organizat percheziții la nivel național pentru destructurarea unor grupări care se ocupau cu traficul de droguri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate