Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Patru bărbaţi, unul dintre ei cetăţean german, cu dosare penale pentru infracţiuni rutiere în Alba

Publicat

În ultimele două zile, poliţiştii din Alba au depistat patru conducători auto care au pus în pericol siguranţa circulaţiei rutiere, după ce au condus autovehicule sub influenţa băuturilor alcoolice sau fără a poseda permis. Unul dintre şoferii depistaţi la volan după ce consumaseră alcool este cetăţean german.

Potrivit IPJ Alba, duminică, 27 mai, în jurul orei 22.30, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acţionau pe strada Principală din Roșia de Secaș, l-au depistat pe un bărbat de 37 de ani, din comuna Roșia de Secaş, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Luni, 28 mai, în jurul orei 11.00, poliţiştii din Alba Iulia, în timp ce acţionau pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, l-au depistat pe un bărbat de 32 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot luni, în jurul orei 14.45, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acţionau pe raza comunei Mihalț, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din Germania.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Luni, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş au întocmit dosar de cercetare penală, pentru conducere fără permis şi faţă de un bărbat de 46 de ani, din Lunca Mureşului. Acesta ar fi condus un autoturism, pe DJ 107 F, pe raza comunei Lunca Mureşului, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Poliţiştii au deschis dosare penale pe numele acestor conducători auto.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax