Connect with us
Publicitate

BLAJ

Patru din cei cinci tineri din Blaj, reținuți pentru furt, arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile

Publicat

detinuti catuse

Poliţiştii din Blaj au continuat cercetările în legătură cu cei cinci tineri cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani din Blaj care au fost reținuți de polițiști după ce ar fi pătruns prin efracţie în casă şi ar fi sustras bunuri în valoare de 10.000 de lei. Polițiștii au stabilit că aceştia sunt bănuiţi şi de comiterea altor două furturi. 4 dintre aceştia vor fi cercetaţi în stare de arest preventiv.

La data de 19 aprilie, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj au continuat cercetările în legătură cu 5 tineri din Blaj, bănuiţi de comiterea unui furt din locuinţă, cu un prejudiciu de 10.000 de lei, faptă ce ar fi fost comisă în noaptea de 17 spre 18 decembrie 2017.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că 4 dintre tineri sunt bănuiţi şi de comiterea altor două furturi, unul dintr-o locuinţă din municipiul Blaj, de unde ar fi sustras produse electrocasnice în valoare de 400 de lei şi unul dintr-un magazin din localitatea Tătârlaua, de unde ar fi sustras produse alimentare, alcool şi ţigări în valoare de 750 de lei.

Având în vedere aceste aspecte, cele trei cauze au fost reunite, iar tinerii au fost prezentaţi, de către Parchetul de pe Judecătoria Blaj, instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Propunerea formulată a fost însuşită de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Blaj, care a dispus arestarea preventivă a celor patru inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

VEZI: Cinci tineri din Blaj, REȚINUȚI pentru furt din locuinţă. Au sustras bunuri în valoare de 10.000 de lei

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax