Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Patru JOB-uri bine plătite, pe care le poţi face de acasă. Ce abilităţi trebuie să ai şi care sunt avantajele

Publicat

freelancer, calculator, acte, notite În ultima perioadă, companii din anumite domenii au început să se îndrepte către o forţă de muncă împărţită între lucrători part-time şi cei cu program normal. O altă categorie din ce în ce mai importantă este cea formată din aşa-numiţii freelanceri, un soi de profesionişti „de angajat”.

Este o noua realitate economică, care aduce însă şi diverse provocări, cum ar fi asigurarea de sănătate sau lipsa unui venit stabil, scrie Business Magazin.

În cele ce urmează vă prezentăm cele mai bune job-uri pe care le puteţi avea de acasă.

  1. Web developer – avantajul este că nu aveţi nevoie de niciun fel de diplomă, majoritatea celor din acest domeniu fiind autodidacţi.

2. Asistent virtual – aceştia sunt un fel de „secretari ai viitorului”; slujba necesită destul de multă organizare, dar nu cere prea multe abilităţi.

3. Designer grafic – orice obiect pe care îl deţinem a trecut, la un moment dat, prin mâinile unui designer, chiar dacă doar sub forma unui proiect. Potrivit statisticilor, un sfert din freelanceri sunt designeri.

4. Copywriter – dacă vă place să scrieţi, atunci aceasta e meseria ideală; veţi intra, alături de mii de alţi copywriteri din lumea întreagă, în lupta pentru click-uri.

Desigur, sunt doar câteva exemple. Şi alte domenii de activitate oferă opţiuni de job-uri fără a fi necesară prezenţa la biroul ori sediul companiei.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate