Connect with us
Publicitate

BLAJ

PATRU și OPT ani de închisoare pentru minorii din Blaj care au OMORÂT în bătaie un bărbat. Identitatea victimei rămâne un mister

Publicat

criminalisti-politia-nu-treceti

Patru ani este pedeapsa pe care a primit-o  din partea judecătorilor de la Tribunalul Alba, minorul M.D.Denis după ce a omorât în bătaie un om.

De asemenea, prietenul său, V.Claudiu Daniel, a fost condamnat la opt ani de închisoare după ce l-a lovit pe bărbatul căzut la pământ până ce l-a ucis. 

Denis deoarece este încă minor (avea 16 ani când a ucis un om în bătaie) va executa pedeapsa într-un centru pentru minori, iar Daniel într-un penitenciar, cel din urmă avea 19 ani la data comiterii crimei. 

Identitatea victimei, un om al străzii nu a putut fi identificată de către anchetatori deși s-au făcut multe demersuri în acest caz, au declarat pentru alba24.ro, reprezentații Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Mai exact rămâne un mister cine este victima și de ce a ajuns în noaptea de 5 spre 6 septembrie, în parcul din Blaj. 

Deoarece unul dintre făptași este minor, dosarul a fost judecat la secret, iar sentința a fost dată pe 29 noiembrie 2021.

CRIMA din Blaj: Cei doi tineri care au omorât în bătaie un bărbat, TRIMIȘI în judecată. Victima încă nu a fost identificată

După decizia judecătorilor, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au făcut apel pentru ”anumite motive de nelegalitate a sentinței”, au mai precizat reprezentații Parchetului pentru alba24.ro.

Ce s-ar fi întâmplat în noaptea de 5 spre 6 septembrie 2020, în zona centrală din Blaj

Prima dată bărbatul a fost zărit în noaptea crimei, în Crăciunelu de Jos, unde cu ultimul leu pe care îl avea la el și-a cumparat un corn de la un magazin. Cei aproximativ șase kilometri până la Blaj i-a parcurs pe jos.

Potrivit surselor alba24.ro, bărbatul omorât a ajuns în Blaj în jurul orei 00.00, după care a mers către parcul din localitate.

Cei doi tineri, care ar fi plecat de la o petrecere ar fi mers după țigări și alcool.

În parcul din Blaj s-au intersectat cu bărbatul de 40 de ani, care până acum a rămas neindentificat. În urma unor discuții contradictorii, între cei trei a început o altercație.

Victima ar fi fost bătută de cei doi timp de șase minute

Mai exact, cei doi tineri l-ar fi lovit pe acesta până a căzut la pământ, iar după i-au aplicat mai multe lovituri. Potrivit unor surse medicale, bărbatul a avut în urma loviturilor primite, mai multe organe afectate ( pancreas, rinichi).

După ce l-au bătut, cei doi tineri s-au făcut nevăzuți.

Bărbatul ar fi fost descoperit, de un cetățean care se întorcea de la lucru, în jurul orei 2.00. Acesta a sunat la 112, iar când echipajul medical a ajuns la fața locului, bărbatul se afla deja în comă.

Asupra sa nu au fost găsite documente, ci în bunzunare avea doar câteva chiștoace de țigări.

CITEȘTE ȘI: Un minor și un tânăr din Blaj, judecați pentru omor. Victima, ucisă cu bestialitate într-un parc, nu a fost încă identificată

Bărbatul a ajuns în comă de gradul IV la Spitalul din Blaj, dar era într-o stare foarte gravă. A fost intubat și trimis de urgență la Târgu Mureș, dar leziunile erau atât de grave încât a decedat pe drum.

Când a ajuns la spital, ochii bărbatului nu mai puteau fi văzuti din cauza traumelor de la nivelul feței. Cel mai probabil a fost lovit când era la pământ cu picioarele în față.

Momentan apelul încă nu a fost înregistrat pe rolul instanței superioare, la Curtea de Apel Alba Iulia.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Envie Envied

    marți, 14.12.2021 at 19:55

    Doar atât ? Ar fi trebuit 25 de ani!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax