Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Paznic cercetat pentru furt de la firma la care era angajat. A fost prins de Poliţia Alba, în trafic, pe DN7

Publicat

masina-politia

Un bărbat din judeţul Hunedoara este cercetat pentru furt după ce a păgubit firma care-l angajase ca paznic. A fost prins pe DN7 de poliţiştii din Alba. Se afla într-un autoturism, alături de un complice. Cei doi transportau marfa furată în remorca maşinii.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii Secţiei 2 Vinţu de Jos au depistat luni, cu ocazia unui control în trafic, doi tineri care transportau role de plasă folosită în construcţii. S-a dovedit că aceasta a fost sustrasă de la o societate comercială unde unul dintre bănuiţi este angajat ca paznic.  

Cei doi au fost opriţi în trafic pe DN7, luni, în jurul orei 23.15. Autoturismul tracta o remorcă şi în care erau încărcate două role de plasă tip taluz.

Maşina era condusă de un tânăr de 21 de ani, din localitatea Avram Iancu, judeţul Hunedoara, iar pasager era un tânăr de 32 de ani, din aceeaşi localitate.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că rolele de plasă au fost sustrase, în jurul orei 23.00, de către cei doi tineri, din incinta unei societăţi de construcţii, situată pe marginea drumului naţional 7, la care tânărul de 32 de ani lucrează ca paznic. Valoarea prejudiciului a fost estimată la 2.000 de lei.

Totodată, poliţiştii au constatat că remorca cu care erau transportate rolele de plasă nu este înmatriculată în circulaţie.

Faţă de cei doi tineri, poliţiştii au întocmit dosare penale în cadrul cărora cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de furt calificat şi conducerea, pe drumurile publice, a unui vehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax