Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Paznicul unei societăţi comerciale din Blaj, acuzat de furt calificat. Poliţiştii sunt cu ochii pe agenţii de pază

Publicat

Paznicul unei societăţi comerciale din Blaj a păgubit firma în care lucra cu 500 de lei, prin sustragerea, în timpul serviciului, a mai multor elemente metalice din atelier. G.I. (35 de ani) din comuna Cergău a fost prins de poliţişti după ce a încărcat obiectele în autoturismul personal. Acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Miercuri, lucrătorii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au desfăşurat o acţiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice pe raza municipiului Blaj şi pentru verificarea modului în care este realizată paza obiectivelor, bunurilor şi valorilor, de către agenţii de pază de la unităţile economice. Au fost controlaţi 17 paznici de la 15 unităţi economice, au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, în baza Legii 333 din 2003, în valoare totală de 300 de lei şi a fost constatată o infracţiune.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax