Connect with us
Publicitate

BLAJ

Pe mâna cui lași Blajul, după alegerile locale? LISTA candidaților la funcția de primar și partidele din care fac parte

Publicat

Duminică 27 septembrie, după ora 9 seara, vom afla rezultatele alegerilor locale şi vom şti cine va fi primarul municipiului Blaj în următorii 4 ani. 

Orașul reprezintă unul dintre cele mai importante fiefuri ale PNL din județul Alba, partid care a obținut rezultate foarte bune la fiecare episod electoral.

Citește și Pe mâna cui lași ALBA IULIA după alegerile locale? LISTA candidaților la funcția de primar, în ordinea de pe buletinul de vot

Asta nu înseamnă însă că jocurile sunt deja făcute. Totul va depinde de modul în care cetățenii vor vota în 27 septembrie.

Aici afli prima dată cine a câştigat la alegeri locale 2020 pentru Primăria Blaj. Primele rezultate ale alegerilor locale 2020 pentru Primăria Blaj vor fi anunţate duminică 27 septembrie după ora 21:00, când se închid urnele în toată ţara.

Alegeri locale, 27 septembrie: Cine candidează în 2020 la Primăria Municipiului Blaj

Dorin Voina PSD

Gheorghe-Valentin Rotar PNL

Mihai Boitor USR

Silvia Marcu ALDE

Orașul are peste 20.600 de locuitori.

Din punct de vedere economic, cea mai importantă investiție o reprezintă fabricile Bosch care asigură locuri de muncă pentru o mare parte dintre locuitorii orașului și ai satelor din împrejurimi.

Citește și ALEGERI PRIMAR 2020- LISTE OFICIALE: Cine candidează în cele 11 orașe și municipii din Alba. Numele și locul pe buletinul de vot

Blajul este un centru foarte important și pentru Biserica Catolică. Anul trecut a fost vizitat de Papa Francisc, un eveniment unic în istoria orașului și fără precedent în Transilvania.

Repere turistice: Câmpia Libertatii, Castelul Mitropolitan, Catedrala Sf. Treime, Mănăstirea Buna Vestire, Bisericuța Grecilor, Teiul lui Eminescu, Stejarul lui Avram Iancu, Institutul Recunoștinței, Casa Iacob Mureșanu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax