Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pedeapsă finală la Alba Iulia pentru un tânăr prins cu droguri la volanul unui Jaguar, pe Autostrada Sebeș – Turda

Publicat

Un tânăr a fost condamnat defnitiv de magistrații Curții de Apel Alba Iulia, după ce a fost prins cu droguri la el, în timp ce conducea un automobil marca Jaguar, pe Autostrada A10. 

Acesta plecase de la București și mergea spre Cluj-Napoca. Pe lângă că avea droguri la el, acesta mai și consumase în ziua respectivă. Tânărul avea drogurile pentru consum propriu.

Acesta a fost judecat pe două instanțe la Alba: pentru conducere sub influența substanțelor la Judecătoria Sebeș, și pentru posesie la Tribunalul Alba, deoarece dosarul a fost instrumentat de DIICOT.

După cele două sentințe a fost condamnat la pedeapsa de 10 luni de închisoare cu suspendare. Însă a făcut apel, iar dosarul s-a mutat pe rolul Curții de Apel Alba Iulia, iar în data de 9 noiembrie 2022 a aflat o decizie definitivă.

CITEȘTE ȘI: Un tânăr condamnat de judecătorii din Alba, pentru câteva grame de canabis. Ce pedeapsa i-au dat pentru consum de marijuana

Potrivit motivării instanței, tânărul a plecat cu prietena sa, din București, iar înainte de a pleca și-a făcut un joint, l-a fumat, iar mai târziu s-a urcat la volanul mașinii Jaguar pe care o deține și a condus spre Cluj.

Pe teritoriul județului Alba a fost oprit de polițiștii de la rutieră, a fost testat pentru droguri, a ieșit pozitiv la cannabis, dar i-a fost perceziționată și mașina. În timpul percheziției polițiștii au descoperit un borcan pe care scria ”dulceață de nuci verzi”, în care se aflau în jur de 9 grame de canabis.

La Curtea de Apel Alba Iulia, magistrații instanței superioare au admis apelul tânărului și au transformat pedeapsa din una cu suspendare, în una cu amânare. Decizia a fost definitivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax