Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pedeapsă finală pentru bărbatul din Alba Iulia care și-a ucis tatăl în ziua de Paște. Curtea de Apel a dublat sentința inițială

Publicat

criminalisti-politia-nu-treceti

F. Mihai, bărbatul din Alba Iulia care și-a ucis tatăl în bătaie, chiar în ziua de Paște, și-a aflat pedeapsa finală din partea magistraților de la Curtea de Apel Alba Iulia. 

Inițial, bărbatul a fost condamnat de judecătorii Tribunalului Alba la 4 ani și șase luni de închisoare cu executare, dar în urma apelului făcut de procurori, magistrații instanței superioare aproape ca i-au dublat pedeapsa acestuia. 

În 6 mai, F. Mihai, a fost condamnat definitiv la 8 ani de închisoare cu executare, potrivit minutei pe scurt de la Curtea de Apel Alba Iulia.

” Admite apelul declarat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba (…) și în consecință: Desființează sentința penală atacată, cu privire la latura penală, în ceea ce privețte temeinicia pedepsei aplicate inculpatului F. Mihai (…): Majorează de la 4 ani și 6 luni la 8 ani durata pedepsei închisorii aplicată inculpatului Forgaci Mihai, pentru comiterea infracțiunii de violență în familie (…), se arată în minuta pe scurt.

CITEȘTE ȘI: Patru ani și șase luni: Pedeapsă dată pentru OMOR, de judecătorii de la Tribunalul Alba

Din pedapsa primită se va deduce perioada în care bărbatul a stat în arest preventiv, din data de 29 aprilie 2019 și până în ziua în care a fost condamnat definitiv.

Ce s-a întâmplat în ziua de Paști din 2019

Potrivit procurorilor care au anchetat cazul, bărbatul s-a întors din străinătate, cu ocazia sărbătorilor de Paști și a mers la casa părintească. Acolo a vrut să facă un gratar, dar între el și tatăl său a început o discuție în contradictoriu.

În timpul scandalului, tatăl l-ar fi lovit pe fiu cu o farfurie în cap, iar bărbatul a sărit la bătaie cu pumnii și picioarele.

În urma bătăii, tatăl ar fi suferit politraumatisme, sternul i-ar fi fost rupt și ar fi suferit o hemoragie internă, factori care au dus la decesul acestuia.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax