Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pedeapsă majorată pentru bărbatul din Pianu de Jos care a violat o bătrână de 90 de ani. Decizie la Curtea de Apel

Publicat

Penitenciarul Aiud

Cuțitar Virgil, bărbatul din Pianu de Jos care a violat o bătrână de 90 de ani în propria casă și-a primit sentința finală. Magistrații Curții de Apel Alba Iulia i-au majorat pedeapsa cu încă 6 luni de închisoare pentru viol și violare de domiciliu.

Mai exact, pentru faptele sale, bărbatul va sta după gratii 4 ani și 3 luni.

De asemenea când va ieși din închisoare îi va fi interzis să se apropie de bătrână la mai puțin de 20 de metri. Pe lângă asta, judecătorii au majorat și daunele civile către victimă la suma de 5.000 de euro. 

Sentința definitivă a fost dată la instanța superioară din Alba Iulia, în data de 24 aprilie. 

În primă instanță, la Judecătoria Sebeș, Cuțitar a primit 3 ani și 7 luni și 3.000 de lei daune morale față de victima sa. 

CITEȘTE ȘI: Trei ani și 7 luni de închisoare, pentru bărbatul din Pianu de Jos care a violat o bătrână de 90 de ani

Reamintim că la sfârșitul lunii iulie a anului 2018, Cuțitar Virgil, pe fondul consumului de alcool intra în casa unei bătrâne de 90 de ani lipsită de apărare și o viola.

După spusele agresorului totul s-ar fi întâmplat din cauza consumului de alcool. În rechizitoriul întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, apar declarații prin care bărbatul explică faptele la care a supus-o pe femeia de 90 de ani în noapte de 31 iulie 2018.

Conform rechizitoriului, Cuțitar Virgil a consumat băuturi alcoolice în exces la un bar din Pianu de Jos, până a ajuns într-o stare avansată de ebrietate.

Acesta a dorit să-şi mai procure alcool de la bătrână și s-a deplasat spre casa viitoarei sale victime.

„Inculpatul s-a deplasat prin spatele imobilului persoanei vătămate, a pătruns prin gradina locuinței, după care a escaladat un gard, ajungând în curtea locuinței. De aici, inculpatul a pătruns în interiorul locuinței, ajungând în camera unde locuia persoana vătămată, găsind-o pe aceasta culcată în pat”, este stipulat în rechizitoriul întocmit de procurori.

Gândurile lui Cuțitar Virgil s-au schimbat rapid de la cumpărat de alcool când a văzut-o pe bătrâna de 90 de ani fără apărare întinsă pe pat.

 „Inculpatul s-a aruncat peste persoana vătămată şi a întreținut un raport sexual normal, prin constrângerea acesteia.”

Luată prin surprindere, femeia s-a zbătut, a încercat să strige, să scape de violator, dar fără nici o speranță, deoarece inculpatul îi acoperea gura cu mâna la fiecare sunet scos de bătrână.

„Încercând să scape, persoana vătămată a început să strige, inculpatul astupându-i gura de mai multe ori.”

În cele din urmă, observând că s-a aprins o lumină în încăperea învecinată şi că se apropie o persoană, inculpatul a fugit din încăpere, părăsind imobilul prin locul în care a venit.

”(…) majorează la 4 ani pedeapsa la care a fost condamnat inculpatul CUŢITAR VIRGIL, (…) pentru săvârsirea infracțiunii de viol (…) menține pedeapsa de 9 luni închisoare la care a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu, (…) aplică inculpatului CUŢITAR VIRGIL pedeapsa cea mai grea de 4 ani închisoare la care adaugă un spor de 3 luni închisoare, astfel încât inculpatul execută în final pedeapsa de 4 ani şi 3 luni închisoare.

(…) Majorează la suma de 5000 euro valoarea daunelor morale la care va fi obligat inculpatul  în favoarea părții civile”  24.04.2019” se arată în decizia definitivă a Curții de Apel Alba Iulia. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax