Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei ani și 7 luni de închisoare, pentru bărbatul din Pianu de Jos care a violat o bătrână de 90 de ani

Publicat

tribunal-justitie-decizie-instanta-e

Trei ani și șapte luni de închisoare pentru bărbatul din Pianu de Jos care a violat o bătrână de 90 de ani în propria casă. 

La sfârșitul lunii iulie a anului 2018, Cuțitar Virgil, pe fondul consumului de alcool intra în casa unei bătrâne de 90 de ani lipsită de apărare și o viola.

În scurt timp, bărbatul era prins, arestat preventiv și în luna septembrie a anului 2018 a fost trimis în judecată pentru viol și violare de domiciliu. 

Pe lângă închisoarea cu executare, magistrații Judecătoriei Sebeș, l-au obligat pe bărbat la plata a 3.000 de lei cu titlul de daune morale și de a se apropia la mai puțin de 200 de metri de locuința victimei sale. 

CITEȘTE ȘI: Bărbat din Pianu de Jos trimis în judecată pentru viol. Victima, o femeie de 90 de ani. Detalii din rechizitoriul procurorilor

După spusele agresorului totul s-ar fi întâmplat din cauza consumului de alcool. În rechizitoriul întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, apar declarații prin care bărbatul explică faptele la care a supus-o pe femeia de 90 de ani în noapte de 31 iulie 2018.

Conform rechizitoriului, Cuțitar Virgil a consumat băuturi alcoolice în exces la un bar din Pianu de Jos, până a ajuns într-o stare avansată de ebrietate.

Acesta a dorit să-şi mai procure alcool de la bătrână și s-a deplasat spre casa viitoarei sale victime.

„Inculpatul s-a deplasat prin spatele imobilului persoanei vătămate, a pătruns prin gradina locuinței, după care a escaladat un gard, ajungând în curtea locuinței. De aici, inculpatul a pătruns în interiorul locuinței, ajungând în camera unde locuia persoana vătămată, găsind-o pe aceasta culcată în pat”, este stipulat în rechizitoriul întocmit de procurori.

Gândurile lui Cuțitar Virgil s-au schimbat rapid de la cumpărat de alcool când a văzut-o pe bătrâna de 90 de ani fără apărare întinsă pe pat.

„Inculpatul s-a aruncat peste persoana vătămată şi a întreținut un raport sexual normal, prin constrângerea acesteia.”

Luată prin surprindere, femeia s-a zbătut, a încercat să strige, să scape de violator, dar fără nici o speranță, deoarece inculpatul îi acoperea gura cu mâna la fiecare sunet scos de bătrână.

„Încercând să scape, persoana vătămată a început să strige, inculpatul astupându-i gura de mai multe ori.”

În cele din urmă, observând că s-a aprins o lumină în încăperea învecinată şi că se apropie o persoană, inculpatul a fugit din încăpere, părăsind imobilul prin locul în care a venit.

„La data de 31.07.2018, inculpatul Cuţitar Virgil a consumat băuturi alcoolice în exces la un bar din localitatea Pianu de Jos, ajungând în stare avansată de ebrietate. Pe fondul consumului de alcool, în jurul orei 23.00, inculpatul s-a deplasat la locuința persoanei vătămate intenționând să-şi mai procure alcool de la aceasta, așa cum rezultă din propriile lui declarații. Inculpatul s-a deplasat prin spatele imobilului persoanei vătămate, a pătruns prin grădina locuinței, după care a escaladat un gard, ajungând în curtea locuinței. De aici, inculpatul a pătruns în interiorul locuinței, ajungând în camera unde locuia persoana vătămată, găsind-o pe aceasta culcată în pat. Așa cum declară inculpatul, acesta s-a aruncat peste persoana vătămată şi a întreținut un raport sexual normal, prin constrângerea acesteia. Încercând să scape, persoana vătămată a început să strige, inculpatul astupându-i gura de mai multe ori. În cele din urmă, observând că s-a aprins o lumină în încăperea învecinată şi că se apropie o persoană, inculpatul a fugit din încăpere, părăsind imobilul prin locul în care a venit,” se arată în rechizitoriul întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș.

 ”(…) condamnă inculpatul CUŢITAR VIRGIL, în stare de arest preventiv, la pedeapsa închisorii de 3 ani şi 4 luni pentru săvârşirea infracţiunii de viol.(…) condamnă inculpatul CUŢITAR VIRGIL la pedeapsa închisorii de 9 luni pentru săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu. (…) aplică inculpatului CUŢITAR VIRGIL pedeapsa cea mai grea de 3 ani şi 4 luni închisoare la care adaugă un spor de 3 luni închisoare, astfel încât inculpatul execută în final pedeapsa de 3 ani şi 7 luni închisoare.(…) interzice inculpatului ca pedeapsă complementară(…)  dreptul de a comunica cu victima A. S. ori de a se apropia de victima A. S. şi dreptul de a se apropia de locuinţa sau alte locuri unde victima desfăşoară activităţi sociale la o distanţă mai mică de 200 de m. (…) menţine măsura arestării preventive luate faţă de inculpatul CUŢITAR VIRGIL. În baza art.72 alin.1 C.pen. deduce din pedeapsa aplicată inculpatului durata reţinerii de 24 de ore din 01.08.2018 şi durata arestării preventive a acestuia din data de 02.08.2018 la zi. (…)Obligă inculpatul să plătească părţii civile A. S. suma de 3000 lei cu titlu de daune morale. ”  se arată în minuta ședinței din data de 28 ianuarie 2019, de la Judecătoria Sebeș. 

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Alba Iulia în termen de 10 zile. 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax