Connect with us
Publicitate

BLAJ

Pedeapsa unu tânăr din Alba, pentru tentativă de omor: Câte trei ani de închisoare pentru fiecare lovitură de cuțit

Publicat

Penitenciarul Aiud

Un tânăr de 30 de ani din Alba a fost condamnat la închisoare cu executare, după ce în urmă cu aproape un an, a atacat cu un cuțit un alt bărbat. 

Atacul s-a petrecut în data de 15 octombrie, pe o stradă din Blaj, iar modul în care tânărul Remus D.F., a acționat a fost făcut public, în motivarea instanței din data de 16 iunie, când judecătorii Tribunalului Alba au dat o primă decizie. 

În seara de 15 octombrie, victima se afla pe o stradă din Blaj, însoțit de iubita sa care ținea în brațe un copil. Aceștia mergeau de la casa femeii, spre domiciliul unei rude.

Din senin și fără nici un motiv, din spate a apărut Remus care a scos un briceag cu care l-a lovit de două ori pe bărbat, în spate și în brațul stâng.

CITEȘTE ȘI: Scandal cu lovituri de cuțit, la Blaj. Tânăr din municipiu, ARESTAT pentru tentativă de omor

Potrivit motivării instanței, motivare disponibilă pe rejust.ro, în care este scrisă mărturia femeii ”aceasta a fost prezentă la locul incidentului și a văzut când inculpatul a prins-o pe persoana vătămată i-a tras jos halatul ce îl avea asupra sa și de la spate a scos un cuțit cu care a lovit-o în spate în zona omoplatului.

Martora a observat că lama cuțitului avea aproximativ 12-15 centimetri, iar după lovitură a observat că din acea zonă a omoplatului a început să curgă sânge abundent.

De asemenea, martora a apelat de pe telefonul personal serviciul de urgență 112, pentru a solicita intervenția organelor de poliție și a ambulanței”, se arată în motivarea instanței.

Bărbatul atacat a reușit să fugă din calea atacului și a fost găsit de o altă persoană. Acesta l-a văzut pe bărbat când alerga pe stradă, plin de sânge și striga să sune la salvare că este rănit, se mai arată îm motivarea instanței.

Cu ajutorul persoanei care l-a găsit pe stradă, bărbatul s-a refugiat în casa unei femei. La scurt timp, a intrat și atacatorul în curte femeii, dar un bărbat l-a scos afară, în stradă, unde a rămas până au ajuns poliției.

După atac, victima a avut nevoie de 35-40 de zile de îngrijiri medicale, dar rănile provocate de atacator i-au pus viața în pericol.

Pentru fapta sa, judecătorii Tribunalului Alba l-au condamnat pe tânărul de 30 de ani la șase ani de închisoare cu executare.

Decizia judecătorilor din data de 16 iunie 2022, nu este definitivă și poate fi atacată în apel, în termen de zece zile de la comunicare.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax