Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pedepse de închisoare cu executare MAJORATE pentru proxeneţii care ofereau prostituate şoferilor de TIR pe DN7. Sentinţă definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia

Publicat

Doi tineri din Orăştie, acuzaţi de trafic de minori şi proxenetism, au fost condamnaţi definitiv la pedeapsă de închisoare cu executare de Curtea de Apel Alba Iulia. Au primit pedepse majorate faţă de cele dispuse de Tribunalul Alba. Ciprian Vasile Popa şi Adrian Nicolae Mihalache vor sta după gratii 6 ani şi opt luni, respectiv 8 ani şi 8 luni.

Cei doi au fost trimişi în judecată de procurorii DIICOT Alba Iulia, anul trecut. Adrian Nicolae Mihalache şi Ciprian Vasile Popa au obligat două minore să se prostitueze cu şoferi care tranzitau DN7 în judeţele Alba, Hunedoara şi Arad.

Tinerii au fost au fost arestaţi preventiv la Tribunalul Alba în 20 februarie 2013. Dosarul a fost trimis în judecată în 15 aprilie 2013, la Tribunalul Alba.

Activitatea infracţională se desfăşura în parcări de TIR din cele trei judeţe. Proxeneţii cereau între 30 şi 50 de euro pentru o partidă de sex şoferilor străini, respectiv sume cuprinse între 50 şi 100 de lei şoferilor străini. Procurorii au identificat două victime minore. Una dintre tinere provine dintr-un centru de plasament.

Minorele era bătute şi ameninţate dacă nu aduceau suficienţi bani din activitatea de prostituţie. De multe ori, inculpaţii îi ameninţau şi pe şoferi pe motiv că plăteau prea puţini bani pentru serviciile sexuale de care beneficiau.

Potrivit sentinţei pronunţate de Tribunalul Alba în 22 aprilie 2014, Ciprian Vasile Popa a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, iar Adrian Nicolae Mihalache, la 7 ani de închisoare cu executare.

Marţi, 12 august, Curtea de Apel Alba Iulia a decis pedeapsa de  6 ani şi 8 luni de închisoare cu executare pentru Ciprian Vasile Popa şi  8 ani şi 8 luni pentru Adrian Nicolae Mihalache

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax