Connect with us
Publicitate

AIUD

Pensionari din Gâmbaș, lăsați fără pensii de poștărița din sat. Plângeri depuse la Poliția din Aiud

Publicat

Polițiștii din Alba au început cercetările cu privire la dispariția unor sume din banii pensionarilor din Gâmbaș. Pe numele factorului poștal din localitate au fost depuse până acum trei plângeri care reclamă în total o pagubă de 5.000 de lei. 

Mai mulți pensionari din Gâmbaș (Aiud) au reclamat, joi, faptul că nu și-au primit pensiile și au depus plângeri la poliție împotriva poștăriței din localitate. Potrivit unor informații oficiale, ar fi vorba despre un prejudiciu de 5.000 de lei dar nu ar fi exclus ca suma să crească, dacă și alte persoane vor depune plângeri, întrucât se pare că numărul acestora este mai mare. Surse din localitate spun că femeia avea nevoie mare de bani din cauza unor datorii ale unui membru al familiei.

Polițiștii din Aiud au demarat o anchetă la sfârșitul acestei săptămâni pentru lămuri situația.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Nelu

    vineri, 29.12.2017 at 17:10

    si eu nu primesc facturile la timp sau deloc, ex factura din luna a 10 de telefonie ce ce emite in data de 2 si in data de 15 e scadenta o primesc prin 17-18 si o alta factura de curent nu am primito deloc…cei de la curent spune ca o trimiso si cei de la posta ca cica o livrato dar unde ca in cutia postala nu este…daca tot mio loat facuta de ce nu mio si plateste ?

    nu recomand posta romana si nu ma incredere in ia sincer !

  2. Berchi ianos stefan

    sâmbătă, 30.12.2017 at 01:09

    Ma numesc Stefan sunt din satul gambas si maicamea nu a primit pensia pe luna decembrie rog frumos sa se ia masuri .multumesc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax