Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pepco a retras de la vânzare o păpușă cu risc de sănătate pentru copii. Alertă pentru părinți: se poate returna fără bon

Pepco a retras de la vânzare o păpușă

Publicat

Pepco a retras de la vânzare o păpușă. Este vorba despre articolul PLU 596593 Păpușă Maya Moya Mia Ultra Glow, cu accesorii, cod EAN: 2200159659366.

Aceasta nu îndeplinește cerințele Regulamentului Ministrului Dezvoltării și Finanțelor din 20 octombrie 2016 privind cerințele pentru jucării, a anunțat retailerul pe siteul propriu.

”Din cauza depășirii clare a valorii limită de migrare a substanței de aluminiu, detectată în creta care colorează părul în roz (parte a setului), aceasta prezintă un risc mare de efecte adverse asupra sănătății umane, (legate de expunerea la substanțele sau amestecurile conținute în jucărie) și prezintă un risc pentru siguranța și sănătatea utilizatorilor.

Anunțul este publicat în conformitate cu procesul desfășurat de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC)” precizează Pepco.

Vezi și ce trebuie să știe cei care cumpără jucării pentru copii.

Pepco a retras de la vânzare o păpușă: cum poți lua banii înapoi

Vă rugăm să returnați articolul de mai sus și să recuperați suma cheltuită pentru achiziționarea acestuia. Nu este necesară chitanța.

Returul se poate face în orice magazin Pepco din țară, fără a fi necesară dovada achiziției (bonul fiscal sau factura fiscală)” a anunțat compania.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate