Connect with us
Publicitate

CUGIR

Percheziții domiciliare la Cugir, în cadrul unor dosare de infracțiuni la regimul armelor și munițiilor. Ce au găsit polițiștii

perchezitii

Publicat

Percheziții domiciliare la Cugir, în cadrul unor dosare penale de privesc infracțiuni la regimul armelor și munițiilor. Este vizat un bărbat de 50 de ani din Alba. 

La data de 06 septembrie 2024, polițiștii Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Hunedoara, împreună cu un specialist criminalist din cadrul Serviciului Criminalistic, au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, pe raza orașului Cugir și unei localități aparținătoare.

Activitățile procedurale se circumscriu unui dosar penal aflat în instrumentarea polițiștilor Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Hunedoara.

Bănuit de comiterea faptelor investigate este un bărbat de 50 de ani, din județul Alba.

Ce au găsit polițiștii

În urma activităților desfășurate, la cele două adrese au fost identificate ca fiind deținute fără drept și indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor 119 proiectile metalice cu vârf ascuțit, 72 de capse de inițiere, un dispozitiv improvizat metalic cu percutor și resort, 11 tuburi de cartușe și două cutii/încărcătoare eferente unei mitraliere de asalt.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uzul de armă fără drept, nerespectarea regimului materiilor explozive și orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate