Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Percheziții: Două persoane din Alba, REȚINUTE după ce ar fi folosit cardul unui pensionar, la jocuri de noroc online

Publicat

O femeie din Alba Iulia și un bărbat din Sântimbru au fost reținuți în urma perchezițiilor de joi, pentru operațiuni financiare în mod fraudulos. Cei doi sunt bănuiți că au folosit datele bancare ale unui pensionar și au plătit din contul lui, online, jocuri de noroc.

Potrivit IPJ Alba, joi, 8 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 27 de ani, din comuna Sântimbru și de o femeie de 28 de ani, din Alba Iulia, care sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Din cercetări a rezultat faptul că, în luna martie 2022, cei doi ar fi intrat în posesia datelor cardurilor bancare care aparțin unui vârstnic din Alba Iulia și le-ar fi folosit pentru a efectua plăți on line, pe diverse site-uri de jocuri de noroc.

Valoarea prejudiciului cauzat posesorului cardurilor bancare este de peste 50.000 de lei.

Cele două persoane vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Telefoane și alte mijloace de probă în anchetă, ridicate de polițiști

Joi dimineața, polițiștii de investigații criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat două percheziții una pe raza municipiului Alba Iulia și una pe raza comunei Sântimbru, județul Alba, la persoane bănuite de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor, au fost ridicate telefoane și alte mijloace de probă ce prezintă interes pentru cauză.

La percheziții, alături de polițiștii de investigații criminale au participat polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și ai Serviciului Criminalistic din Inspectoratul de Poliție Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax