Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: PERCHEZIŢII în ALBA și alte trei județe la SUSPECȚI de FURTURI din societăți comerciale. Prejudiciu de peste 150.000 de lei

Publicat

mascati Poliţiştii din Alba, sprijiniţi de poliţişti din Maramureş şi Cluj, efectuează vineri dimineața șapte percheziţii la persoane bănuite de săvârşirea mai multor furturi din societăţi comerciale din judeţele Alba, Hunedoara, Neamţ şi Maramureş.

Acțiunile sunt derulate de poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. Vizează domicilii şi spaţii de depozitare ale unor persoane bănuite de furturi din societăţi comerciale, fapte prin care ar fi produs un prejudiciu de peste 150.000 lei.

Patru percheziţii au loc în judeţul Alba, două în Maramureş şi una în judeţul Cluj.

UPDATE: Potrivit unor surse, reţeaua are legătură cu suspecţii prinşi în urma unor percheziţii din ianuarie – B.N., un bărbat de 27 de ani şi o minoră de 17 ani din localitatea Tudor Vladimirescu (judeţul Galaţi). Cei doi sunt cercetaţi în cazul unui furt la un magazin din Alba Iulia, de unde au fost sustrase 125 de telefoane mobile şi 17 tablete. Prejudiciul, în valoarea de 40.000 de lei, a fost recuperat parţial de oamenii legii, în urma unor percheziţii la Galaţi. Bărbatul a fost arestat preventiv.

Citeşte şi Au furat aproape 150 de telefoane mobile şi tablete dintr-un magazin din Alba Iulia. Doi suspecţi din Galaţi, REŢINUŢI după percheziţii

În timpul acţiunilor de vineri, o parte dintre suspecţi au fost prinşi în timpul unei tentative de furt la alt magazin, din Carei. Toate persoanele vizate vor ajunge la audieri, la Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, în cauza aflată în lucru la Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, există suspiciunea rezonabilă că în perioada octombrie 2014 – ianuarie 2015, 4 persoane cu vârste cuprinse între 17 şi 36 de ani, din judeţele Alba şi Galaţi au pătruns prin efracţie, în 6 societăţi comerciale din judeţele Alba, Hunedoara, Neamţ şi Maramureş şi au sustras aparatură electronică, telefoane, motofierăstraie şi produse alimentare.

Vineri urmează să fie puse în executare 6 mandate de aducere emise pe numele persoanelor bănuite de comiterea furturilor şi ale eventualilor complici.

Cei în cauză vor fi conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

La acţiune participă 41 de poliţişti din care 29 din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, doi din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi 10 din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş.

Acţiunea se desfășoară cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – IGPR.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax