Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Percheziții în Apuseni, în dosarul sculelor furate. Polițiștii au recuperat bunuri în valoare de 12.000 lei

Publicat

Polițiștii din Câmpeni au descins joi în două locații și au recuperat bunuri furate în valoare de 12.000 de lei. Dosarul în vizează pe un tânăr din Baia de Arieș, care ar fi sustras scule de la cetățeni din comunele Vidra și Sohodol.

Potrivit IPJ Alba, joi, polițiștii din Câmpeni, împreună cu polițiștii din Vidra și Sohodol au pus în aplicare două mandate de percheziție emise de Judecătoria Câmpeni, pentru documentarea activității infracționale și recuperarea prejudiciilor în dosare penale aflate în lucru la posturile pe poliție Vidra și Sohodol.

Ancheta îl vizează pe un bărbat din Baia de Arieș, în vârstă de 27 de ani, care este bănuit de săvârșirea mai multor furturi din anexe gospodărești situate pe raza de competență a polițiilor Câmpeni, Abrud și Baia de Arieș.

Citește și FOTO: Scule furate de un tânăr din Baia de Arieș, recuperate de polițiștii din Alba, în urma unor percheziții

Perchezițiile s-au derulat la domiciliul a două persoane care ar fi cumpărat bunurile furate.

În urma celor două percheziții care s-au desfășurat ieri, polițiștii au recuperat un motofierăstrău și o motocoasă, în valoare totală de 12.000 de lei, de la două persoane din Baia de Arieș și Sălciua.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului și recuperarea prejudiciilor cauzate prin faptele sale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax