Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PERCHEZIȚII în Sebeș, la persoane bănuite de evaziune fiscală cu piese auto. Prejudiciu de aproape un milion de lei

Publicat

perchezitie

Marți dimineața, poliţiştii din Alba efectuează trei percheziţii la persoane bănuite că ar fi creat un prejudiciu de peste 980.000 de lei, prin evaziune fiscală.

Potrivit IPJ Alba, la data de 5 februarie 2019, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, efectuează 3 percheziţii, toate în municipiul Sebeş, judeţul Alba.

Activitățile se desfășoară la locuinţa a două persoane bănuite de evaziune fiscală, la sediul societăţii administrată de acestea şi la un punct de lucru aparţinând aceleiaşi societăţi, care are ca principal obiect de activitate servicii de transport.

Citeşte şi Administratorul unei firme de transport, REŢINUT pentru evaziune fiscală, în urma percheziţiilor de la Sebeş

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2011 – 2015, cei doi administratori ai societăţii ar fi înregistrat în contabilitate achiziţii fictive de piese auto.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la 980.000 de lei.

Poliţiştii vor pune în executare două mandate de aducere, persoanele vizate urmând să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

La percheziţii, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice sunt sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax