Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PERCHEZIŢII şi dosar de evaziune fiscală pentru administratorul magazinului din Alba Iulia unde lucra femeia care s-a spânzurat

Publicat

pol

dubă politiePoliţiştii din Alba Iulia au descins miercuri la magazinul unde era angajată femeia de 54 de ani care s-a spânzurat în locuinţa sa, în 13 ianuarie. Reamintim că, potrivit familiei, aceasta a lăsat un bilet în care mărturisea că fusese ameninţată de patron privind o lipsă de inventar de 48.000 de lei. La percheziţiile de miercuri, de la magazin, oamenii legii au descoperit 93 de perechi de încălțăminte, pentru care nu există acte de proveniență. Administratorul magazinului are dosar penal pentru evaziune fiscală.

Citeşte şi Fiica femeii din Alba Iulia care s-a SPÂNZURAT face dezvăluiri şoc: „Mama a lăsat un bilet în care a scris că a fost ameninţată de patron”

Potrivit IPJ Alba, miercuri, în jurul orei 6.00, polițiștii Biroului de Investigații Criminale împreună cu polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Alba au efectuat trei percheziții, cu scopul obţinerii de probe într-un dosar penal privind fapte de evaziune fiscală ce ar fi fost comise de administratorul unei societăţi comerciale din municipiul Alba Iulia.

Cu ocazia acestor percheziţii, poliţiştii au ridicat evidenţe contabile ce privesc activitatea societăţii comerciale, în vederea efectuării de expertize contabile şi au identificat 93 de perechi de încălțăminte, pentru care nu există acte de proveniență.

Potrivit unor surse, magazinul este cel de pe Bulevardul Revoluţiei, vizavi de Colegiul Militar din Alba Iulia, unde era angajată femeia de 54 de ani care şi-a pus capăt zilelor în 13 ianuarie. Aceasta s-a spânzurat în locuinţa ei şi a fost găsită de ginere.

Fiica femeii a declarat atunci pentru Alba24 că mama a lăsat un bilet în care a scris că „a fost ameninţată şi obligată de patroni să semneze o hârtie cum că a furat banii, care au ieşit lipsă la inventar, 48.000 de lei”.

„Am vorbit cu ea cu o zi înainte (n.r – luni) şi mi-a spus că a făcut inventar la magazin de două ori. A ieşit lipsă 48.000 de lei. A fost acuzată că i-a luat ea şi a lăsat dovezi că era nevinovată. A lăsat un bilet, pe care l-am găsit în casă. Ne-a scris că a fost ameninţată şi presată de patroni să semneze o hârtie, cum că ea a furat banii”, ne-a spus fiica femeii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. rody

    vineri, 23.01.2015 at 06:00

    despre mag GALAXI !

    • alina zsigmond

      vineri, 23.01.2015 at 19:40

      da despre magazinul galaxi din alba iulia

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax