Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 100 de stagii profesionale oferite, prin licitaţie, liceenilor din Alba. Proiect de internships finanţat de Fundaţia Comunitară Alba

Publicat

proiect liciteaza viitorul Liceenii din Alba vor putea beneficia de peste 100 de stagii de practică profesională în domenii de activitate diverse, reprezentând premiile în cadrul proiectului “Internships: Licitează-ți viitorul”, finanţat de Fundaţia Comunitară Alba.

Evenimentul va avea loc joi, 4 Iunie 2015, la sala de evenimente Ballroom Alba Mall şi cuprinde o licitaţie la care pot participa elevi de liceu. Se vor oferi peste 100 de stagii profesionale, în diferite domenii de activitate, în cadrul mai multor firme si institutii din oraş, precum si un număr limitat de stagii oferite printr-o tombolă. Câteva dintre domenii: medicină, drept, IT, administrație publică, mass-media, arhitectură, design.

Liceenii interesați de viitorul lor vor avea șansa să participe la stagiile pentru care au licitat, ca să își formeze o imagine cât mai clară despre ce inseamnă domeniul în care doresc să profeseze în viitor și pentru a se familiariza cu un mediu care reflectă condițiile obișnuite de muncă din domeniul pe care ei doresc sa îl aleagă, fapt care îi va ajuta în luarea unei decizii în cunoștiință de cauză, în dezvoltarea viziunii pe care o au asupra viitorului și la îmbogățirea portofoliului personal, transmit organizatorii.

Acest proiect este organizat de membrii Clubului Interact Alba Iulia în parteneriat cu Clubul Rotary Alba Iulia și cu Clubul Rotary Alba Iulia Civitas Solis. Prima ediție a acestui proiect, desfășurată anul trecut, a fost desemnată de Fundația Comunitară Alba “cel mai bun proiect local finanțat din Fondul YouthBank 2014”.

Proiectul este finanţat de Fundaţia Comunitară Alba prin Programul YouthBank.

Activitățile YouthBank România sunt incluse în “YouthBank Academy: Soluții durabile pentru implicarea tinerilor în viața comunității” – proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax