Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 100 de studenți ai Universității „1 Decembrie 1918” vor merge gratuit într-o tabără de vară la Costinești

Publicat

Peste 100 de studenți ai Universității  „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia vor merge într-o tabără de vară pe litoralul românesc la Costinești. Studenții care beneficiază de tabără au fost selectați în funcție de rezultatele pe care le-au avut în anul universitar și în urma implicării lor în activități culturale, artistice sau științifice.

Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia va organiza cu finanțarea Ministerului Tineretului și Sportului, Programul „Tabere Studențești” 2018, în 2 serii, a câte 5 zile, în perioada 26.07 – 31.07 și 25.08 – 30.08.2018, în stațiunea Costinești.

Beneficiarii locurilor gratuite de tabără, respectiv a serviciilor de masă şi cazare, sunt 111 studenți din centrul universitar albaiulian.

Aceștia au fost selectați în funcție de rezultatele obținute la învățătură și de activitatea depusă la diverse manifestări culturale, artistice, științifice sau sportive.

Suma totală alocată pentru acest program de către Ministerului Tineretului și Sportului, la Alba Iulia, este de 55.500 lei, subvenție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax