Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 1000 de polițiști asigură măsuri de ordine de Sărbători, în Alba. Unde vor fi patrule de Poliție

Publicat

Peste 1000 de polițiști vor derula misiuni pentru siguranță, de Paște, în județul Alba. Vor fi acțiuni cu efective suplimentare și activități de patrulare, în special în noaptea de Înviere.

În perioada 17 – 20 aprilie 2020, peste 1.000 de polițiști vor fi la datorie și vor desfășura misiuni specifice, pe raza întregului județ. Pe lângă activitățile de fluidizare și control a traficului rutier, vor fi făcute controale la comercianți, pentru verificarea modului în care sunt respectate condițiile impuse de ordonanțele militare, inclusiv în ceea ce privește regulile de distanțare socială, a transmis Instituția Prefectului Alba.

Totodată, vor fi efectuate acțiuni cu efective suplimentare în zonele publice, inclusiv în parcuri și spații de agrement, în special în zilele de duminică și luni, iar polițiștii vor verifica modul în care cetățenii respectă regulile prevăzute de ordonanțele militare.

În Noaptea de Înviere vor fi intensificate activităţile de patrulare şi se va acţiona pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea evenimentelor negative și pentru respectarea legislației privind starea de urgență.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate