Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 11.000 de țigări de contrabandă, în valoare de 5.000 lei, confiscate de polițiști. Un bărbat din Baia de Arieș, cercetat pentru tranzacții ilegale

Publicat

Un bărbat din Baia de Arieș a fost depistat de polițiști în timp ce transporta pe drumurile publice peste 500 de pachete de țigări, provenite din contrabandă. Marfa a fost confiscată iar în prezent bărbatul este cercetat de poliție pentru comiterea infracțiunii de contrabandă cu țigări.

Poliţiştii din Baia de Arieş, l-au depistat marți, în jurul orei 09.30, pe S.I.A., de 34 de ani, din Baia de Arieş, în timp ce transporta cu o autoutilitară, pe D.N. 75, pe raza oraşului Baia de Arieş, mai multe ţigări de contrabandă.

Cu ocazia controlului efectuat, în autoturismul condus de bărbat, au fost identificate 564 de pachete de ţigări (11.280 ţigarete) în valoare de 5.000 de lei, despre care s-a stabilit că provin din contrabandă.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării iar pe numele lui S.I.A. au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă cu ţigări. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a suspectului.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Nu contează

    vineri, 24.01.2014 at 09:46

    Sunt mulți linge blide in Baia de Aries, care pentru o pastila Orbit sifoneaza si pe masa, având in vedere nivelul ridicat pentru oferte de munca…. Cel depistat cu tigariile, sper sa scape cât mai ușor cu putința, fara dosar penal,doar cu o amenda minima!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax