Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 15.000 de oameni prezenți la Alba Iulia, cu ocazia Zilei de 1 Decembrie 2022, la principalele momente ale sărbătorii

Publicat

Peste 15.000 de oameni au fost prezenți la Alba Iulia, la ora de vârf cu ocazia Zilei Naționale a României, au precizat pentru alba24.ro surse oficiale. 

Ora de vârf a fost luată în calcul ca fiind ora 14.00, moment la care a avut loc Parada Militară care a avut loc pe Bulevardul 1 Decembrie, au mai precizat sursele oficiale pentru alba24.ro.

Cel mai probabil numărul destul de mare de oameni care au participat la Alba Iulia cu ocazia Zilei de 1 Decembrie se datorează și vremii plăcute de afară.

CITEȘTE ȘI: LIVE VIDEO: ”Marșul Unirii” la Alba Iulia. Sute de oameni pornesc în marș spre Cetatea Alba Carolina

Oamenii au început să se strângă în Cetatea Alba Carolina încă de la primele ore ale dimineții. Peste 2000 de oameni au participat la Marșul Unirii,  potrivit președintelui AUR, George Simion.

De asemenea, Cetatea era plină și în jurul orei 12.00, când reporterii alba24.ro au mers e străzi, pentru a vedea cum sărbătoresc cei prezenți la Alba Iulia, Ziua Națională a României.

CITEȘTE ȘI: LIVE VIDEO: Atmosferă de sărbătoare la Alba Iulia, de Ziua Națională. Mii de oameni în Cetatea Alba Carolina

Erau prezenți oameni din toate părțile țării, dar și români veniți din străinătate.

Potrivit surselor alba24.ro numărul celor prezenți la Alba Iulia este în scădere după parada militară. Ziua Națională va continua cu mai multe evenimente culturale prin Cetatea Alba Carolina și un concert programat să înceapă la ora 19.00.

Ziua Națională de la Alba Iulia se va termina cu un foc de artificii, la ora 22.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gelu stoian

    joi, 01.12.2022 at 16:53

    La Fasolea cu CARNATI Cati au PARTICIPAT ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax