Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 15.000 de spectatori, în stagiunea 2016-2017, la Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia. Reprezentanţii noi, până în 2018

Publicat

Teatrul de Păpuşi Prichindel Alba Iulia

Print Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia anunță închiderea stagiunii 2016 – 2017, stagiune în care au fost prezenți un număr de aproximativ 15.000 de spectatori în cadrul proiectelor teatrului: Festivalul Internațional de Teatru „Povești” Alba Iulia, Gesturi pentru toți (spectacole gratuite adresate copiilor din centrele de plasament, case de copii, persoane cu dizabilități), Caravana cu păpuși, Experiențe teatrale (participări la festivaluri naționale și internaționale), 1 Iunie, Sărbătorile de Iarnă, Ziua Teatrului de Animație, Povești noi pentru copii (Premiere), Săptămâna Altfel, Teatru Gazdă, Parteneriate și Producții cu alte instituții.

„Stagiunea care s-a închis a fost una plină de proiecte și evenimente frumoase, dar și de performanțe pe care teatrul nostru le-a avut în festivalurile în care a fost prezent. Am fost selecționați la festivaluri atât în țară cât și în străinătate, unde am fost premiați și apreciați de către specialiști în domeniu. Ca în fiecare an, am colaborat foarte bine cu toți partenerii cărora le mulțumim cu această ocazie și în mod special cu C.J. Alba alături de care am construit proiecte frumoase.

Pe perioada verii începând cu luna iunie, vom pregăti două spectacole noi, Mica vrăjitoare, regia Todor Valov și Pasărea măiastră, regia Gabriel Apostol, a căror premiere vor avea loc în stagiunea 2017 – 2018.

Mulțumim spectatorilor noștri, părinților și cadrelor didactice care consideră că teatrul este important în educația și dezvoltarea copiilor”, a transmis Ioana Bogățan, manager teatru.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax