Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 20 de fugari au fost aduși în țară, în ultima săptămână. Cine se afla pe lista Poliției

Publicat

Penitenciarul Aiud

Peste de persoane cu probleme penale, care părăsiseră România, au fost readuse în ţară în ultima săptămână, a precizat ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu.

„În această săptămână, inventarul înseamnă 22 de fugari aduşi în România, în şapte zile 22 de fugari, dintre care 19 sunt condamnaţi definitiv, ceilalţi trei sunt în etapa de urmărire penală sau de judecată”, a declarat Alina Gorghiu, potrivit Agerpres.

Ea a adăugat că, de la începutul acestui an, au fost aduşi în ţară 112 fugari, dintre care 84 pentru executarea pedepselor în penitenciar.

Ministrul Justiţiei a menţionat că printre infractorii repatriaţi se numără şi un bărbat aflat pe lista celor mai căutaţi fugari din Europa. Este vorba despre Florin Flaugiu, condamnat la nouă ani şi zece luni pentru proxenetism şi trafic de persoane.

„Este vorba de un fugar extrem de periculos. (…) Poliţia Română şi agenţii de aplicare a legii din state membre ale Uniunii Europene au desfăşurat o campanie publică de informare, cu scopul prinderii a 50 de infractori foarte periculoşi, daţi în urmărire pe continentul european”, a precizat Alina Gorghiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax