Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 200 de locuri de muncă în Germania, Danemarca, Norvegia şi Slovenia. Cele mai multe sunt în domeniul hotelier şi la fermele de animale şi legume


Publicat

Cei care doresc să lucreze în străinătate au la dispoziţie, în această perioadă, peste 200 de locuri de muncă în Germania, Danemarca, Norvegia şi Slovenia. Cele mai multe joburi sunt în domeniul hotelier – gastronomie (Germania) şi de lucrător stagiar calificat în fermă de animale şi legume (Danemarca), însă se pot depune dosare şi pentru posturi de medici şi asistenţi, ingineri IT, inginer arhitect, achiziţii ori responsabil sistem foraj.

Pentru ocuparea a peste 100 de posturi în domeniul hotelier – gastronomie Germania, AJOFM Sibiu organizează o bursă, în perioada 9 – 10 octombrie 2012 la Sibiu. Sunt disponibile câte 20 de posturi pentru  personal specializat: bucătari/bucătărese, ospătari, lucrători recepţie; personal auxiliar: ajutor la bucătărie, personal curăţenie cameră. Solicitanţii  trebuie să deţină calificare profesională încheiată sau cu mai mulţi ani de experienţă profesională. Cunoştinţe de limba germană solicitate sunt: nivel minim A2 (cunoştinţe de bază) pentru bucătari/bucătărese; nivel minim B2 (vorbirea limbii germane) pentru ospătari; nivel  C2 (utilizarea competentă a limbii germane) pentru lucrător recepţie (întâmpinare oaspeţi); nivel minim A2 (cunoştinţe de bază) pentru personal auxiliar. Angajarea se face pentru perioada octombrie-aprilie. Timpul  de  lucru este de 40 de ore pe săptămână, cu posibilitatea de efectuare de ore suplimentare. Salariul oferit este de 1500 – 2000 euro brut pentru personal specializat şi 1200 – 1500 euro brut pentru personal auxiliar, conform tarifelor landurilor federale. Cazarea  este  pusă  la  dispoziţie  de  către angajator (gratuit sau negociabilă). Întreţinerea  este pusă la dispoziţie de către angajator (gratuit sau negociabil) sau pe cont propriu. Joburile sunt pe întreg teritoriul Germaniei. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul AJOFM Alba.

Alte locuri de muncă:

Germania

Asistent medical generalist – 2 locuri; data limită a ofertei – 31 octombrie 2012

Inginer electrician – 2 locuri; data limită a ofertei: 30 septembrie 2012

Dezvoltator software – 1 loc; data limită a ofertei: 16 octombrie 2012

Tehnician electric – 1 loc; data limită a ofertei: 15 septembrie 2012

Inginer software – 3 locuri; 27 noiembrie 2012

 

Danemarca:

Lucrător stagiar calificat în fermă de animale şi legume – 60 de locuri; data limită a ofertei: 15 septembrie 2012

Asistent grădinar – 2 locuri; data limită a ofertei: 8 octombrie 2012

 

Norvegia – 40 de locuri:

Medic chirurg veterinar – data limită a ofertei: 12 septembrie 2012

Inginer electric – data limită a ofertei: 12 septembrie 2012

Inginer mecanic – data limită a ofertei: 12 septembrie 2012

Inginer proiectant – data limită a ofertei: 12 septembrie 2012

Inginer arhitect – data limită a ofertei: 12 septembrie 2012

Inginer achiziţii – data limită a ofertei: 12 septembrie 2012

Inginer planificare – data limită a ofertei: 12 septembrie 2012

Operator controlor – data limită a ofertei: 12 septembrie 2012

Inginer mentenanţă – data limită a ofertei: 12 septembrie 2012

Responsabil sistem foraj – data limită a ofertei: 12 septembrie 2012

Inginer producţie – data limită a ofertei: 12 septembrie 2012

Inginer structuri – data limită a ofertei: 12 septembrie 2012

Inginer sistem – data limită a ofertei: 12 septembrie 2012

Detalii la http://eures.anofm.ro/index.php

 

Slovenia

Instalator montator conducte: 2 locuri; data limită a ofertei: 16 septembrie 2012

 

Mai multe detalii puteţi citi aici.ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comment

  1. mihai

    marți, 21.07.2015 at 11:21

    M-ar interesa si pe mine un giob am diploma si atestat de tehnicean veterinar si as munci orice munca

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

ACTUALITATE

AJOFM Alba: Cum se poate deconta indemnizația acordată angajaților în perioada reducerii timpului de muncă. Acte necesare

Publicat

ajofm alba sediu

AJOFM Alba comunică angajatorilor procedura prin care se poate deconta indemnizația de 75% din salariu pentru salariați, dacă au redus timpul de muncă, în perioada stării de alertă.

În cazul reducerii temporare a activităţii determinate de instituirea stării de urgenţă/alertă/asediu, în condiţiile legii, angajatorii au posibilitatea reducerii timpului de muncă a salariaţilor cu cel mult 50% din durata prevăzută în contractul individual de muncă, cu informarea şi consultarea sindicatului, a reprezentanţilor salariaţilor sau a salariaţilor, după caz, anterior comunicării deciziei salariatului.

Reducerea timpului de muncă se stabileşte prin decizia angajatorului, pentru o perioadă de cel puţin 5 zile lucrătoare consecutive, angajatorul având obligaţia de stabilire a programului de muncă pentru întreaga lună.

Pe durata reducerii timpului de muncă, salariaţii afectaţi de măsură beneficiază de o indemnizaţie de 75% din diferenţa dintre salariul de bază brut prevăzut în contractul individual de muncă şi salariul de bază brut aferent orelor de muncă efectiv prestate ca urmare a reducerii timpului de muncă, în completarea drepturilor salariale cuvenite, calculate la timpul efectiv lucrat.

Indemnizaţia de mai sus este suportată de angajator şi se achită la data plăţii salariului aferent lunii respective, urmând a se deconta din bugetul asigurărilor pentru şomaj după îndeplinirea de către angajator a obligaţiilor declarative şi de plată aferente veniturilor din salarii şi asimilate salariilor din perioada pentru care se face solicitarea în conformitate cu prevederile Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal.

Documentele necesare angajatorilor pentru decontarea indemnizației se vor descărca din plarforma aici.gov.ro, vor fi completate în format „PDF inteligent”, încărcate şi transmise agenţiei pentru ocuparea forţei de muncă prin intermediul aceleiaşi platforme.

AJOFM recomandă angajatorilor să încarce în platforma aici.gov.ro doar formularele electronice în format “PDF inteligent” cu toate câmpurile completate.

Pentru o bună funcționalitate a formularelor PDF, angajatorilor li se recomandă să nu utilizeze browserul pentru deschidere ci să folosească aplicații dedicate (ex: Adobe Reader).

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Doi tineri din Constanța reținuți de polițiștii din Alba Iulia. Au furat mai multe trabucuri dintr-o benzinărie

Publicat

mascati, politie

Patru tineri din Constanța au fost ridicați miercuri seara de polițiști și jandarmi, din zona blocurilor M din Alba Iulia și duși la audieri la sediul central. 

Aceștia erau căutați de forțele de ordine pentru un furt din stația de carburanți OMV. 

Mai exact, angajații de la OMV au alertat prin 112 că mai multe persoane au sustras din benzinărie câteva cutii de trabucuri.

CITEȘTE ȘI: Operațiune a polițiștilor și jandarmilor din Alba Iulia, în cartierul Cetate. Patru bărbați au fost reținuți și duși la audieri

Pe baza informațiilor primite, în aproximativ 30 de minute polițiștii au descoperit mașina cu care tinerii s-au deplasat la benzinărie.

La audieri s-a stabilit că doar doi dintre cei patru tineri au participat la furt.

Aceștia au sustras din stația de carburanți, opt pachete de trabucuri în valoare de 1.000 de lei.

Momentan cei doi tineri au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Pe mâna cui lași ALBA IULIA după alegerile locale? LISTA candidaților la funcția de primar, în ordinea de pe buletinul de vot

Publicat

Duminică 27 septembrie, după ora 9 seara, vom afla rezultatele alegerilor locale şi vom şti cine va fi primarul municipiului Alba Iulia în următorii 4 ani.

Funcția de primar la Alba Iulia reprezintă miza cea mai mare pentru PNL care, la alegerile locale din 2020, a intrat în lupta electorală cu un nou candidat după șase mandate câștigate de Mircea Hava.

Aici afli prima dată cine a câştigat la alegeri locale 2020 pentru Primăria Alba Iulia. Primele rezultate ale alegerilor locale 2020 pentru Primăria Alba Iulia vor fi anunţate duminică 27 septembrie după ora 21:00, când se închid urnele în toată ţara.

Alegeri locale, 27 septembrie: Cine candidează în 2020 la Primăria Alba Iulia

Zece candidați s-au înscris în lupta pentru Primăria Alba Iulia. În ordinea de pe buletinul de vot la alegerile locale 2020, la primăria municipiului  Alba Iulia sunt următorii candidaţi:

Gheorge Beleiu – Partidul Pro România (PRO România)

Alin Stanciu – Partidul Social Democrat (PSD)

Bogdan Lazăr – Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE)

Marius Adrian Hațegan – Partidul Mișcarea Populară (PMP)

Voicu Paul – Partidul Național Liberal (PNL)

Hani Sasu – Partidul Verde

Ilie Sbuciumelea – Partidul Puterii Umaniste

Mircea Trifu – Partidul Acțiunea Națională Alba (ANA)

Gabriel Pleșa – Alianța USR PLUS

Alin Tudose – Alianța Pentru Unirea Românilor

Citește și Promisiunile celor 10 candidați care vânează fotoliul de primar la Alba Iulia. Exerciții de imaginație sau proiecte serioase?

 

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă: Horațiu Florea este susținut de trei partide, în alegerile pentru Președinția Consiliului Județean Alba

Publicat

Candidatul PRO România la Președinția Consiliului Județean Alba, Horațiu Florea, a primit susținerea în alegeri din partea altor două formațiuni politice. Este vorba despre Partidul Forța Identității Naționale PSL și Partidul Phralipe al Romilor.

„Cred că a venit momentul schimbării administrației județene iar omul căruia îi oferim susținerea noastră este Horațiu Florea. Am toată convingerea că, alături de echipa lui, va găsi soluții în toate domeniile și la toate nevoile cetățenilor. Suntem obligați să alegem persoane noi care să ne reprezinte, fiindcă cei care au ocupat, ani la rând, funcții publice și-au demonstrat neputința în gestionarea problemelor județului”, a transmis Nicolae Popa, din partea partidului Forța Identității Naționale PSL.

La rândul său, Călin Pădurean, Președintele Partidului Phralipe al Romilor, a spus că „Văd în Horațiu Florea omul care e capabil să facă față oricărei provocări pe care o impune o funcție ca cea de Președinte al Consiliului Județean. E un tânăr care a intrat în politică dezinteresat de „jocuri de culise” și care are alături e echipă de oameni cu experiență și expertiză. Îi oferim sprijinul nostru necondiționat și îi îndemn pe toți cetățenii județului să îi acorde încredere totală”

COMANDAT DE PRO ROMÂNIA FILIALA ALBA

PUBLICAT / EXECUTAT DE SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro

CUI MANDATAR FINANCIAR COORDONATOR 21200010

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate