Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 300 de persoane legitimate de Poliție de 1 Decembrie, la Alba Iulia. Ce amenzi au fost date

Publicat

politist trafic

Polițiștii din Alba au legitimat, joi, peste 300 de persoane la Alba Iulia, de 1 Decembrie. Au dat doar 11 amenzi, din care patru privind ordinea și liniștea publică, cinci la Codul Rutier și două privind regimul materiilor explozive.

Polițiștii au legitimat 351 de persoane și au sancționat 11 abateri de natură contravențională, din care 4 la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică, 5 la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și două la Legea 126 /1995 privind regimul materiilor explozive.

În urma controalelor efectuate, au fost confiscate 21 de articole pirotehnice din categoria T1 (fumigene).

Vezi Show-ul pirotehnic al ultrașilor, de 1 Decembrie la Alba Iulia, ANULAT. Care a fost motivul

Cu ocazia manifestărilor publice dedicate sărbătoririi Zilei Naționale – 1 Decembrie şi a celor 104 ani de la Marea Unire de la Alba Iulia, Inspectoratul de Poliție Județean Alba a luat măsuri pentru suplimentarea efectivelor,  intensificarea acțiunilor și sporirea prezenței echipajelor de poliție în locurile unde au avut loc manifestări publice și în special în municipiul Alba Iulia.

Joi, 1 Decembrie, pe lângă dispozitivul curent, Inspectoratul de Poliție Județean Alba a acționat, în municipiul Alba Iulia, cu peste 200 de polițiști care, alături de jandarmi,  lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență și polițiști locali au fluidizat traficul rutier, au intervenit la evenimente și au acționat pentru prevenirea faptelor de natură penală și contravențională.

Potrivit IPJ Alba, joi, nu au fost înregistrate evenimente deosebite ori accidente rutiere soldate cu decesul sau rănirea gravă a vreunei persoane.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax