Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 350 de tineri au participat la Friendship Challenge, în Alba Iulia. Ce provocări au primit din partea organizatorilor

Publicat

Peste 350 de tineri au participat, duminică, 17 septembrie, la a cincea ediție a evenimentului Friendship Challenge de la Alba Iulia.

Timp de peste trei ore, în Cetatea Alba Carolina, participanții, constituiți în echipe de câte 6 membri, au avut de rezolvat mai bine de 150 de provocări, în vederea acumulării de puncte, ca urmare e experimentării unor situații inedite și în condiții deosebite.

Echipele participante au fost construite în jurul liderului de echipă, care a avut sarcina de a găsi cinci prieteni în vederea participării și, mai ales, responsabilitatea de a menține echipa unită din momentul înscrierii și până la finalul competiției.

Cele 60 de echipe, care au acceptat provocarea participării, au avut de rezolvat diferite sarcini care au presupus interacțiunea la superlativ cu monumente istorice, personalități locale, turiști din alte țări, rezprezentanți ai cultelor, cadre medicale, cadre didactice, membri ai familiei și chiar animale de companie.

Printre sarcinile de rezolvat, s-au numărat și câteva provocări care au avut scopul sensibilizării și conștientizării populației și a participanților cu privire la importanța donării de sânge. Astfel, au fost căutate persoane care au donat sânge, persoane cu grupă rară de sânge și au fost împărțite pliante, în favoarea încurajării donării de sânge.

Această activitate a fost desfășurată ca parte a proiectului ,,E-viață”, finanțat prin Corpul European de Solidaritate.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Emanoil, cu ajutorul a peste 80 de voluntari și în parteneriat cu Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei, Protopopiatul Ortodox Alba Iulia, Primăria Municipiului Alba Iulia , Inspectoratul Județean de Poliție Alba, Crucea Roșie Română Filiala Alba, Corpul European de Solidaritate, reprezentanți HoReCa și mai multe firme.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax