Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 40% dintre pacienții din Alba infectați cu coronavirus s-au VINDECAT. Procentul, mult peste media națională

Publicat

coronavirus

Vești bune de pe frontul de luptă împotriva noului coronavirus, în Alba. Cu 66 de pacienți vindecați dintr-un număr total de 160 de infectări, județul înregistrează un procent de vindecare de 41,2%, mult peste media națională de 21,6%, au anunțat joi după-amiaza reprezentanții Consiliului Județean Alba.

Potrivit reprezentanților DSP Alba, numărul total al celor confirmați vindecați până joi, la ora 13:00, era de 61. În jurul orei 16:30, pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Alba au fost raportate un număr de 66 de persoane vindecate, ceea ce reprezintă cu 22 de persoane în plus față de raportarea de miercuri (44).

Reamintim faptul că în ultimele 24 de ore, la nivelul județului nu au fost înregistrate cazuri de persoane infectate cu Covid-19.

Citește și Niciun caz nou de infectare cu coronavirus în județul Alba, în ultimele 24 de ore. A crescut numărul persoanelor vindecate

Joi au fost raportate 5 cazuri de pacienți care s-au vindecat de COVID-19 la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud. Este vorba de doi bărbați și trei femei, cu vârste cuprinse între 26 și 56 de ani, care au fost internați în perioada 8 – 14 aprilie.

De la începutul pandemiei și până în prezent, la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud au fost declarați vindecați de coronavirus 11 pacienți. În prezent, în unitatea medicală se află internați 20 de pacienți confirmați COVID-19, evoluția lor fiind una favorabilă, au transmis reprezentanții spitalului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax