Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 50 de ani de relație, terminați într-o baie de sânge pentru doi bătrâni din Alba. Rechizitoriul crimei care a șocat Sibiul

Publicat

criminalisti-politia-nu-treceti

O relație care dura de mai bine de 50 de ani, între un bărbat și o femeie din Alba, s-a sfârșit într-o baie de sânge: femeia în vârstă de 90 de ani a fost omorâtă de soțul în vârstă de 88 de ani.

Bărbatul și-a lovit soția cu ranga în cap de mai multe ori, iar apoi i-a tăiat beregata cu un cuțit. 

Fapta macabră s-a petrecut în noaptea de 8 spre 9 februarie, în localitatea Mediaș, din Sibiu unde cei doi își petreceau bătrânețea. În data de 9 iulie bărbatul, Ioan Roșian, a fost condamnat de magistrații Tribunalului Sibiu, la 9 ani de închisoare pentru omor.

În urma sentinței bărbatul a făcut apel, iar dosarul se va judeca pe rolul Curții de Apel din Alba Iulia. Odată cu apelul declarat motivarea instanței din Sibiu a fost făcută publică.

Din motivarea instanței reiese că în ultimul timp, între cei doi bătrâni existau certuri legate de împărțirea casei.

În fața instanței bărbatul a declarat că femeia în ultimii 20 de ani de viață a fost bolnavă, iar esl a îngrijit-o zilnic. În noaptea de 8 spre 9 februarie, bărbatul s-a trezit în jurul orei 03.00, pentru a o ajuta pe femeie să se schimbe.

CITEȘTE ȘI: CRIMĂ MACABRĂ în Sibiu: Un bătrân din Alba și-a omorât nevasta cu o rangă și un cuțit. De la ce a pornit totul

Atunci, pe fondul unor discuții discuții aprinse bărbatul s-a enervat că soția era nervoasă și înjura. În acel moment, într-un acces de furie Ioan a pus mâna pe o rangă și a lovit-o pe femeie de 3-4 ori în zona capului.

Apoi a pus mâna pe un cuțit și i-a tăiat beregata, se arată în motivarea Tribunalului Sibiu.

După crima comisă bărbatul a fost reținut de oamenii legii și arestat preventiv.

Pe durata urmăririi penale, bărbatul a adoptat o atitudine sinceră și a susținut că regretă fapta, ”dar că nu își mai amintește ce a făcut după asta întrucât era ”turbat de nervi”.Totodată și- exprimat regretul pentru acțiunea de suprimarea a vieții consoartei sale in condițiile in care a convietuit cu acesta peste 50 de ani din care 20 de ani aceasta a fost bolnavă și s-a îngrijit de ea”, se arată în motivarea instanței.

Dacă sentința Tribunalului Sibiu, bărbatul în vârstă de 88 de ani își va petrece următorii 9 ani în penitenciar. Decizia finală va aparține magistraților Curții de Apel Alba Iulia.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax